După ce a primit titlul de „cea mai urâtă femeie din lume”, Lizzie Velasquez a înțeles că este timpul să demonstreze contrariul. Tânăra de doar 27 de ani nu ratează nicio zi pentru a spune oamenilor că, toleranța ar trebui să reprezinte una dintre cele mai importante valori umane. Mai nou, aceasta a publicat pe canalul său de Youtube, acolo unde are peste șapte sute de mii de abonați, un video demn de toate laudele.


Lizzie Velasquez este, probabil, una dintre cele mai bune dovezi a faptului că, aparențele înșeală. Chiar dacă destinul a făcut-o să arate anume așa, tânără americancă nu își pierde speranța nici pentru o clipă. Mai mult, aceasta încearcă să ofere femeilor și lecții de frumusețe.

Lizzie este cunoscută și pentru filmulețele în care prezintă experiențe trăite în diferite perioade din viață. Pe canalul său, aceasta abordează diverse subiecte, iar comentariile negative nu fac decât să o motiveze și mai mult.

253197_566771803353482_338636912_n

Lizzie Velasquez este originară din SUA, iar povestea ei de viață a făcut înconjurul lumii. Tânăra suferă de o boală care presupune imposibilitatea organismului de a asimila grăsimile. Din cauza unui sindrom, fața și corpul lui Lizzie a suportat anumite deformări. Chiar și așa, aceasta nu uită că, frumusețea se măsoară în lucruri mici, lecție pe care încearcă să o și promoveze.

2

Foto: Facebook.com/LizzieVelasquez

Distribuie articolul: