Franțuzoaicele, de-a lungul timpului, au reușit să câștige admirația pentru frumusețea și delicatețea stilului inconfundabil. Se ghidează după slogane simple precum „mai puțin este mai mult” sau „frumusețea e în detalii” care le ajută să-și creeze un look natural, dar foarte seducător. 

Există câteva produse beauty la care franțuzoaicele mai degrabă ar renunța, iar în poșeta unei franțuzoaice veritabile nu vei găsi niciodată aceste 3 produse de frumusețe, la care noi, în schimb, apelăm destul de des.

Aceste produse populare de make-up nu se află pe lista lor

Produse pentru contouring 

Produsele de conturare sunt recomandate pentru ședințele foto sau pentru proiectele artistice, însă acestea nu ar trebui fie folosite zi de zi, în opinia lor. Franțuzoaicele pun preț pe look-ul natural, motiv pentru care nu vor folosi astfel de produse. Mai mult decât atât, un look care nu pare deloc natural nu va fi pe placul lor. Deși sunt foarte populare, produsele de contouring nu se numără printre preferatele lor. În schimb, franțuzoaicele folosesc un blush pentru a-și defini pomeții sau pentru a obține un look romantic. Blush-ul este perfect pentru a obține un machiaj natural, iar look-ul poate fi completat cu un balsam de buze fructat. O altă alegere poate fi și pudra bronzantă, în special vara, când își doresc obțină un look de plajă.

Farduri de ochi colorate

Deși sunt foarte populare, franțuzoaicele nu folosesc farduri de ochi în culori foarte vii. Mai degrabă, ele vor alege clasicul smokey eyes pentru a obține un look de efect. Dacă vor obțină un look diferit, vor alege culori precum roz sau violet, însă fară exagerări. Le place un machiaj neutru în cazul ochilor și vor pune accent pe ruj, pe care îl poartă în culori îndrăznețe. Un ruj roșu aprins fi oricând preferatul lor! Iar dacă tot a venit vorba despre acest produs de beauty, franțuzoaicele adoră se joace cu texturile și cu nuanțele. Ele preferă rujuri rezistente la apă, în culori puternice, care le oferă un look ușor dramatic, însă feminin și senzual.

Gene false

Machiajul ochilor este important pentru franțuzoaice, însă ele nu vor folosi produse de beauty care creează un look artificial. Astfel, genele false nu se numără printre preferatele lor și în niciun caz nu vor adopta acest trend. Deși foarte multe femei își doresc obțină gene lungi și încărcate, franțuzoaicele preferă un look mai natural, ușor neîngrijit. Vor alege oricând un mascara intens, rezistent la apă, cu ajutorul căruia își vor accentua genele și vor obține o privire seducătoare.

Sursa: AndreeaRaicu.ro