Vara se apropie cu pași repezi, iar alimentele care topesc grăsimea nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta. Cu toții vrem să arătăm bine pe plajă, în vacanță. În plus, aveți și câteva idei de exerciții, pentru a obține un trup de vis.

Lista alimentelor care topesc grăsimea

Există anumite alimente care topesc grăsimea cu ușurință. Dacă le vei include în alimentația ta zilnică, rezultatele nu vor întârzia să apară. Iată care sunt alimentele-minune care te ajută să ai corpul mult visat.

  • Fructe: mere, pere, lămâi, ananas, portocale, căpșuni, zmeură sau pepene.
  • • Legume: morcovi, spanac, ardei gras, ceapă, castraveți, roșii, varză, sparanghel sau sfeclă.

Condimente: busuioc, salvie, pătrunjel.

• Mirodenii gustoase: mentă, usturoi, leuștean, cimbru.

• Carnea de pui și carnea de pește sunt recomandate pentru dietele de slăbire.

Totodată, este important de știut că aceste alimente sănătoase nu pot fi consumate oricând. Ele necesită un timp de digerare corespunzător. Dacă sunt mâncate haotic și în combinații nepotrivite, aceste alimente pot avea efectul advers.

Astfel, nu poți mânca non-stop alimentele menționate, mizând pe faptul că au puține calorii și nu îngrașă. Trebuie să respecți un program strict de masă și să incluzi în alimentație și brânză, ouă sau supe în meniul pentru slăbit.

Ce exerciții putem face în confortul propriei case

Dacă am stabilit care este lista cu alimente care topesc grăsimea, să trecem și la puțină mișcare, chiar de acasă. Dacă nu suntem adepții mersului la sala de fitness sau alergatul în parc, exercițiile făcute acasă sunt ideale.

În cazul de față, ai două opțiuni:
– poți să faci exerciții cardio folosind aparatele fitness sau chiar propriul aparat de acasă.
– poți să îți faci un program de alergare în parc (cel puțin 3 antrenamente pe săptămână).

Distribuie articolul: