Jurnalista este mereu în centrul atenției, fie că apare la TV, se afișează la evenimente mondene sau, pur și simplu face o postare în mediul online. Din păcate, nimeni nu este scutit de bârfe și iată cum le răspunde Lilu, cârcotașilor.

De cele mai multe ori, bârfele, oricât de mici ar fi ele, au un impact negativ asupra oamenilor pe care îi vizează. Se pare că nici Lilu nu este scutită de aceste calomnii. Supărată pe cei pentru care bârfa face mai mult decât demnitatea, jurnalista a decis să vină cu un mesaj, pe alocuri dur, care are menirea de a pune capăt acestora și de a face lumină asupra unor lucruri importante, în ceea ce o privește pe vedetă. Iată cum le răspunde Lilu, cârcotașilor:

„Bârfele, atâtea le-am auzit la adresa mea și îmi dau seama că – ce ajunge la mine, e mai ceva ca jocul de-a telefonul stricat. Uneori chiar îmi place să văd până unde duc „analizele” asupra vieții mele și alegerilor mele. Vreți să vă zic ultima bârfă? Știu că vreți, cui nu le sunt pe plac? Ap, iaca. A ajuns la urechile mele că voi cei care mă urmăriți, „sunteți niște roboți”, adică entități care sunt create de calculator și se cumpără de către cei care vor să devină mai populari pe Insta (crezând că asta aduce fericirea)”

„Mie nu prea îmi place să mă explic, dar acum simt nevoia să vă zic vouă, oamenilor reali care sunteți și care ați ajuns pe pagina mea pentru că, cumva, uneori vă regăsiți în ce povestesc și transmit – un mare MULȚUMESC. Nu am plătit niciodată un sfanț pentru a-mi sponsoriza profilul pe Insta sau paginile pe Facebook. Eu am învățat de la părinții mei că doar ce e muncit de mine, valorează. VOI valorați în viața mea, pentru că sunteți oglinda mea – aveți aceleași trăiri. Și sunt tare fericită că aici am găsit atâția oameni care rezonează cu mine. Vă îmbrățișez. Și dacă tot am pornit destăinuirile care a fost cea mai gogonată bârfă spusă la adresa voastră?”, și-a încheiat mesajul prezentatoarea.

Ați devenit vreodată subiectul unei bârfe? Cum ați reacționat?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Lilu, mesaj emoționant pentru primul bărbat din viața ei: „Ochii lui albaștri sunt încă atât de tineri” (Foto)