Știm noi, că multe femei nu-și au locul și liniștea până nu este ordine „lună” în casă, însă acest lucru ne face să uităm cât de importantă este odihna pentru starea noastră de bine. Lilu Ojovan vine cu îndemnul de a nu uita de noi înșine și de a ne lua, din când în când, o pauză pentru relaxare.

„De luni am „приступ Золушки” („sindromul Cenușăresei” – n.r.), mașina de spălat probabil mă urăște. Nu a avut pic de hodină. Și pernele pentru somn, și pernele decorative, toate păturile și cuverturile, toate lenjeriile de pat. Am spălat totul și s-a uscat la soare. Pe lângă curățirea de praf am curățat și de energiile adunate. Soarele purifică energetic, nu doar usucă.

Dar pentru câteva minute m-am gândit…”, își începe dezvăluirea bloggerița.

„Da’ ce, chiar nu pot să îmi ofer măcar 40 de minute în care să mă relaxez, să mă încarc cu ceva frumos, gustos?? Sigur că da, lucrul nu se termină niciodată (probabil una dintre cele mai prețioase lecții primite de la mama).

Încerc să mă recompensez. Nu uitați – puteți să faceți lumea voastră frumoasă și cu așa ochi o veți privi și pe cea exterioară.

Am luat ceva dulce și am venit în ospeție la Piotr Alii, prietenul pe care nu l-am văzut de ceva timp si întâmplător l-am zărit azi într-o intersecție în centru. Am împușcat mai mulți iepuri odată, m-am relaxat, am comunicat și m-am îndulcit. 40 de minute mi-au fost de ajuns pentru a mă încărca pe azi.

Trăiți și pentru voi, nu doar pentru ai mulțumi, ai îngriji pe alții. De tine trebuie să ai grijă, cu tine vei trăi toată viața. Vă pup si vă iubesc”, încheie aceasta.

Specialiștii în psihologie ne recomandă să acordăm timp, un moment de liniște, propriei persoane, sufletului nostru.

Citește și: Aurelia Balan: „Iubirea înseamnă încredere și libertate”. Psihologa vorbește despre importanța de a găsi ancora salvatoare în noi înșine

Voi când ultima oară ați lăsat laveta din mână și ați luat o pauză de la grijile cotidiene?

Sursa: Instagram / Lilu Ojovan

Distribuie articolul: