Sunt aproape trei săptămâni de când creștinii au intrat în Postul Naşterii Domnului sau Postul Crăciunului ce durează 40 de zile. Lilu și-a expus părerea vizavi de acest lucru. 

Prezentatoarea tv a bordat recent o temă actuală și a recunoscut de ce nu-i prea plăcea această perioadă atunci când era copil.

„Hey, vă caut pe cei care țineți post, sunteți vegetarieni sau chiar vegani. Vreau să vă zic că am un mare respect pentru voi, în primul rând pentru că acest mod de viață e mai puțin consumerist și generator de deșeuri. Țin minte că în copilărie nu îmi surâdea ideea să țin post în rând cu mama, pentru că oferta nu era prea variată – cartofi în felurite feluri, borșuri și fasole făcăluite. Acum am înțeles că postul (perioada de detox, în termeni moderni) e binevenită măcar o zi în săptămână. Azi am încercat:

  1. nori din orez cu legume proaspete și spanac, guacamole de avocado și salată iceberg, așezonată cu maioneză fină din caju și morcov
  2. bruschette crocante cu guacamole de avocado, cu sos pesto de morcov și roșii cherry
  3. dulcișor: prăjitură de cocos – făină fără gluten, fulgi de cocos, amidon de porumb, lapte de migdale și ulei de cocos.”, și-a descris prânzul Lilu.

Încercați o rețetă practică și anume Desertul ideal de post: biluțe din biscuiți, cacao și nucă de cocos. Mai mult decât un răsfăț dulce!

Voi cu ce vă delectați papilele gustative în perioada Postului de Crăciun?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: A pus pe roate o nouă afacere? „Fii ECOol”- linia de traiste marca Lilu Ojovan