E mereu plină de energie și cu zâmbetul pe buze, un generator de idei care nu ezită prea mult până le pune în practică, mai ales atunci când acestea au un scop nobil. De această dată Lilu Ojovan ne surprinde cu o nouă realizare –  linia de traisete „Fii ECOol”!

O tot observam pe Lilu postând pe pagina ei de Instagram poze în care încurajează înlocuirea plasticului cu produsele ecologice. Aceasta reușește să demonstreze, prin propriul ei exemplu, cât de important este să ne gândim la bunăstarea mediului în care trăim și să acționăm în acest sens.

Recent Lilu a făcut un anunț prin care împarte cu urmăritorii ei „Bucuria unui nou început”, se pare că de data aceasta Lilu a creat propria linie de genți ECO.

„Împart cu voi bucuria unui nou început… @lilu.eco.shop 💚o linie de genti eco (traiste) și alte produse menite pentru a elimina plasticul din viața noastră. ECOol sa fii eco – acesta e mesajul care vreau sa ajunga la cati mai mulți oameni. Țin minte bine perioada in care Mămuca Ileana venea de la “univermag” cu “setka” cu chefir in sticla. De fapt in fiecare gospodărie erau intr-un cui, agățate mai multe torbe din plasa împletită, fie din material. Toată lumea făcea cumpărături atunci, și nu aveau nevoie de pungi de plastic. Chiar nu stiu… cum s-a descurcat omenirea înainte de a fi inventate pungile de plastic ( a se citi cu ironie)
În fiecare minut, la nivel mondial, sunt aruncate un milion de pungi din plastic. Și noi trăim înconjurați de gunoi toxic. E atât de greu sa ne coasem, cumpărăm câteva torbe, și sa le avem la îndemâna – în geanta, în portbagaj. Și sa le folosim mai mulți ani? Trebuie sa înceapă sa ne fie RUȘINE pentru comportamentul nostru, pentru irosirea care o facem și INDIFERENTA. Hai sa facem “la moda” trendy – sa Fii ECOol. Va Invit cu drag pe noul profil de care voi avea grija @lilu.eco.shop Locul unde puteți comanda genți eco și săculețe pentru fructe și legume. Acesta e începutul, planuri și idei sunt multe. Sper sa am câta mai multă susținere din partea voastră, împreună să fim schimbarea pe care o vrem in societatea noastră”, a scris prezentatoarea pe contul ei de Instagram.

Distribuie articolul: