Fondatoarea centrului de frumusețe și haircoloristică BeautyZone, Lidia Muntean a revenit de curând din Rusia, unde a participant la un masterclass beauty organizat de către celebrul stylist rus Igori Konin. Despre experiența de acolo și proiectele de viitor este acest articol.

lidia 4Evenimentul a avut loc în Sant Petersburg și a fost unul de anvergură în lumea frumuseții, căci a adunat beautymakeri și stiliști din întreaga lume, iar tema acestuia ținea de tehnicile inovatoare de vopsire a părului pentru obținerea culorii perfecte.

Deși a fost un masterclass internațional la care au participat peste 200 de experți beauty, Lidia a fost unica ambasadoare a frumuseții din Republica Moldova.

„Industria frumuseții este într-o continuă schimbare. Pentru a fi competitiv și pentru a aduce noutatea e nevoie să înveți tehnici noi, care, desigur, trebuie adaptate fiecărei cliente în parte. Cât despre Igor Konin, demult îmi doream să ajung la un eveniment în cadrul căruia el să dezvăluie din secretele care i-au adus faima. Îl urmăream pe rețele sociale și el chiar este unul dintre cei mai buni în domeniu, iar dacă îți dorești să te depășești, să crești mereu profesional, iar eu asta vreau, trebuie să înveți de la cei mai buni”, a menționat Lidia Muntean.

Vezi și: Lidia Muntean, beauty maker-ul care schimbă percepția femeilor asupra frumuseții

color lidia

Fondatoarea BeautyZone și cel mai bun beautymaker din Chișinău n-are de gând să se oprească la asta. Deși are în „palmares” ani buni de experiență, numeroase premii câștigate la diverse concursuri și participări la traininguri internaționale, aceasta pune un accent deosebit pe gradul pregătirii sale profesionale.

Dincolo de acest aspect, Lidia mai este și un trainer beauty de succes, care transmite din cunoștințele acumulate de-a lungul anilor celor care abia fac primii pași în domeniu.

lidia 3

Întrebată despre cum vedea ea rolul hairstyliștilor, Lidia a subliniat că o bucură mult faptul cum în ultimii ani, în special, s-a schimbat în direcția pozitivă felul în care femeile din Chișinău au grijă de aspectul părului și faptul că acestea știu că pentru cele mai bune rezultate este nevoie să apelezi la un bautymaker.

„Hairstyliștii sunt cei care știu totul despre armonie și culoare, sunt niște artiști adevărați care fac o serie de calcule minuțioase pentru rezultatul perfect. Întotdeauna caut să ajut clientele prin intermediul look-ului să fie apreciate prin propriul stil, căci anume asta vreau să pun în valoare”, a zis Lidia Muntean.

lidia logoLidia Muntean este un hairstylist de top din Chișinău, cu o experiență de peste 10 ani, talentată și pasionată de ceea ce face, dar şi o femeile obișnuită, care pleacă de la munca ei de coafor şi mai fericite decât a venit. Ea este cea care înțelege cel mai bine că podoaba capilară este un accesoriu neprețuit pentru orice femeie, iar unde pune ia mâna, iese artă.

P