Interpreta Lidia Buble este protagonista campaniilor de comunicare pentru noul Huawei P40 lite în 2020. Artista din România a acordat un interviu exclusiv pentru revista noastră, în care ne povestește despre experiența sa cu Huawei P40 lite. Lidia vine, cu experiența sa pe noul device, în întâmpinarea iubitorilor de tehnologie și a celor care vor să fie în ton cu cele mai noi tendințe și ne dezvăluie caracteristicile care au cucerit-o din prima: camera, bateri și memoria etc.

Noul Huawei P40 lite este disponibil și pe piața din Republica Moldova de la finalul lunii iunie și poate fi achiziționat de la partenerii autorizați ai HUAWEI cu o ofertă specială de lansare.

Lidia, ce criterii sunt importante pentru tine în alegerea unui smartphone? Care sunt caracteristicile cele mai importante pentru tine și de ce?

„Viața mea este împărțită între carieră și familie. Trebuie să am la îndemână un dispozitiv care să le satisfacă pe ambele. Profesional, am nevoie de poze reușite pentru rețelele de socializare, iar personal, de o baterie care să reziste întreaga zi, pentru că petrec mult timp pe telefon și vreau să fiu mereu conectată. Prin urmare, punctele cheie în alegerea unui telefon sunt camera, bateria și memoria”, povestește artista.

Cât de mult timp petreci tu  cu telefonul? Ce consideri a fi cel mai de preț la un telefon?

„Petrec foarte mult timp pe telefon, așa cum aminteam și mai sus, pentru că trebuie sa rămân în contact permanent atât cu familia și prietenii, cât și cu personale cu care colaborez profesional. Pot spune că telefonul meu Huawei P40 lite reușește să îmbine cu succes toate funcționalitățile de care am nevoie, începând cu camera foto performantă de 48 MP, până la bateria care mă face să uit de grija încărcătorului”, recunoaște Lidia.

Am văzut că ești foarte activă pe rețelele de socializare. Ce device utilizezi pentru a crea conținut?

„Sunt foarte activă, așa este. Îmi place să împart cu publicul meu amănunte și momente din viața mea. Dacă mă urmăriți pe Facebook sau Instagram, sunteți deja la curent cu toate. Telefonul este cel care mă ajută să creez conținut pentru aceste rețele de socializare, datorită camerei 48 MP Quad AI. De fiecare dată când îl țin în mână, mă simt ca la o ședință foto. Practic, Huawei P40 lite este un mini studio foto, pregătit să își facă treaba profesional în orice moment”, a povestit interpreta pentru EA.md.

Crezi că pozele făcute cu telefonul te pun în valoare precum cele din cadrul unei ședințe foto?

„Cu siguranță, da, dacă ai la îndemână telefonul potrivit. Huawei P40 lite oferă detalii clare și culori vii, atât ziua, cât și noaptea. Fotografiază impecabil 24h. Este la fel ca atunci când ai un fotograf profesionist mereu lângă tine, pregătit să îți pună în valoare calitățile și să surprindă cele mai reușite unghiuri”, ne-a mărturisit Lidia.

Cât ești dispusă să aloci pentru un smartphone care să facă față nevoilor tale?

„Telefonul meu Huawei P40 lite poate fi luat ca referință și vă asigur ca face față perfect tuturor așteptărilor, ba mai mult, deseori sunt uimită de performanțele acestuia. Este excelent faptul că se remarcă printr-un raport calitate-preț foarte bun.”

De ce ai ales noul Huawei P40 lite?

„Mi-a plăcut din prima clipă! Mai întâi, am fost atrasă de design-ul minimalist, care îmi scoate din anonimat fiecare ținută. Apoi, a fost întâlnirea cu camera foto, care m-a impresionat încă de la primul cadru surprins. Și, ulterior, spațiul de stocare generos, care îmi permite să mă bucur de toate aplicațiile de care am nevoie și de o galerie foto plină de amintiri”, a recunoscut interpreta Lidia Buble pentru EA.md.

Acum că ai aflat ce telefon folosește Lidia Buble, este momentul să afli și de ce specificații te poți bucura dacă optezi și tu pentru acest smartphone. Special conceput pentru generația tinerilor de azi, telefonul Huawei P40 lite se potrivește perfect cu stilul energic și în vogă al artistei, îi pune în valoare personalitatea puternică și stilul ei efervescent prin designul original, procesorul puternic și calitățile imbatabile ale camerei foto. Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii.

Vezi și: Cum obții o fotografie perfectă, chiar și în lumină slabă? Trucuri pentru imagini instagramabile, prin camerele foto ale noului Huawei P40 Pro

P