Vrei să fotografiezi ca un profesionist, iar imaginile tale să adune sute de comentarii și aprecieri? Nu mai trebuie să deții aparate foto performante sau obiective scumpe. Progresele realizate în domeniul fotografiei mobile cu Huawei P40 Series îi permit fiecărui utilizator să se bucure de imagini reușite. Deci, noul smartphone Huawei P40 Pro este un real folos pentru cei pasionați de fotografie și nu numai. Iată ce trebuie să știi despre el.

Era pozelor reușite, chiar și pe întuneric

Fotografia a fost mult timp un mediu unic de exprimare, iar consumatorii moderni continuă să fie tot mai atrași de ea. Fie că realizăm fotografii cu noi înșine, cu prietenii sau familia, cu peisaje încântătoare, arhitecturi care atrag toate privirile sau momente speciale din viața noastră, dorința de a le împărtăși cu întreaga lume din ce în ce mai mare într-o lume în care rețelele de socializare sunt la mare căutare.

Atunci când vine vorba despre fotografia mobilă, cel mai dificil scenariu este lumina scăzută – un adevărat coșmar pentru utilizatori. De acum însă, nu mai ai nevoie de bliț pentru a ilumina un anumit cadru, așa că poți uita de aspectul artificial și te poți concentra doar pe cât de creativă îți dorești să fie imaginea. Datorită senzorului Ultra Vision și camerei cvadruple, cu Huawei P40 Pro poți fotografia literalmente 24 de ore pe zi, fără a pierde din efectele unei imagini la lumină redusă.

Un studio foto de buzunar, apreciat de unul dintre cei mai buni fotografi ai lumii

Când vine vorba despre calitatea imaginii, dimensiunea senzorului contează foarte mult, deoarece înseamnă pixeli mai mari, capabili să capteze mai multă lumină și să ofere o calitate mai mare. Echipat cu 50 MP, senzorul de 1/1,28 inci al noului HUAWEI este cel mai mare senzor disponibil în prezent pe un smartphone. Acesta folosește o tehnologie inteligentă numită pixeli-binning care combină 4 pixeli în 1, creând un „superpixel” mai mare ce ne duce și mai aproape de aparatele foto profesionale mai mari. Tehnologia este apreciată de unul dintre cei mai buni fotografi la nivel mondial, Kristian Dowling.

Când vine vorba despre fotografierea cu smartphone-uri precum P40 Pro sunt și mai entuziasmat, deoarece în unele situații pot depăși capabilitățile unor camere profesionale”, completează acesta.

Ai nevoie doar de o mână stabilă, tehnologia face restul

Fotografierea în lumină scăzută necesită fie o mână fermă, fie un trepied care să împiedice mișcarea camerei la viteze de declanșare lente. Noul Huawei P40 Pro este echipat cu stabilizare optică a imaginii (OIS) și stabilizarea imaginii cu AI (AIS), astfel că ai scăpat de tripiede și alte griji. Dacă telefonul este ținut cu fermitate în mână, tehnologia se va ocupa de restul detaliilor. Mai mult, datorită tehnologiei ce combină obiectivul cu diafragmă largă Leica Summilux, senzorului mare Ultra Vision cu Pixel-Binning, funcționalității HDR și stabilizării imaginii, ai parte de detalii frumoase cu lumini stradale strălucitoare, chiar și în cele mai întunecate colțuri ale unei străzi. Totul arată perfect, în toate modurile automate. Fotografierea în lumină scăzută poate crea imagini frumoase, cu contrast ridicat și o atmosferă deosebită.

Ca fotograf, caut mereu oportunități noi, iar P40 Pro îmi oferă această posibilitate. Potențialul pe care îl are acest instrument este de ultimă oră, așa că dacă vrei să îți duci creativitatea la nivelul următor, găsește o alee întunecată și încearcă să fotografiezi. Sunt sigur că vei fi la fel de uimit ca mine.”, concluzionează Kristian.

Studioul de portrete pentru tine și toți cei apropiați

Este important să ai mereu la îndemână o poză tip portret calitativă, fie că vrei să dai un refresh feed-ului de Instagram, contului de LinkedIN sau Facebook sau pentru a o folosi în scop profesional. Beneficiind de camera foto principală Ultra Vision și de senzorul de temperatură de culoare multi-spectru cu algoritmul AI AWB, telefonul Huawei P40 Pro are cu 45% o precizie mai bună a culorii. Astfel, te vei bucura de portrete demne de înrămat. Cu amplificarea la nivel de pixel, telefonul restaurează aspectul original cu o iluminare excelentă, culori naturale și detalii clare. Ai parte de fotografii portret de cea mai bună calitate, în orice moment sau cadru, alături de prieteni, familie și cei apropiați.

Surpinde-ți starea de spirit în selfie-uri impecabile

Noua cameră foto frontală actualizată de înaltă definiție, de 32 MP, cu focalizare automată și o cameră de adâncime IR, funcționează impecabil pentru a ajuta la surprinderea unui selfie impecabil, cu efecte naturale. Culoarea pielii și detaliile de textură mai precisă și mai personală o să vă facă să vă îndrăgostiți de fiecare selfie din galeria foto. Fiecare detaliu este scos în evidență în mod remarcabil – de la firele delicate ale sprâncenelor până la ochii luminoși.

Cel mai performant „photoshop” automatizat

Dacă alegi să faci poze în Photo Mode, atunci camera va recunoaște automat fețele din cadru și va face automat switch-ul la Portrait Mode, fără ca tu să ridici măcar un deget. În Portrait Mode ai opțiunea „beauty and effects“. Cu „beauty“ vei putea să oferi o textură mai catifelată pielii tale, iar feței tale – un contur mai pronunțat, precum și să ajustezi micile imperfecțiuni, în timp ce „effects“ poate crea efecte de background specifice fotografiilor realizate cu o cameră foto profesională, care poartă numele de „bokeh“. Nu-i așa că abia aștepți să ai în dotare un super amic digital, precum noul Huawei P40 Pro?

Customizează-ți telefonul cu aplicațiile de care ai nevoie în câteva minute. Huawei AppGallery și MoreApps, la îndemâna tuturor utilizatorilor

Veștile bune nu se opresc aici. Pentru că tot am amintit despre Social Media în rândurile de mai sus, nu ai de ce să îți faci griji cu privire la modalitatea de a-ți personaliza noul telefon personal cu Instagram, Facebook, TikTok sau WhatsApp. Le găsești pe toate și alte câteva zeci de mii de aplicații în Huawei AppGallery, magazinul de aplicații care vine preinstalat pe Huawei P40 Pro.

Cea mai simplă metodă de a naviga printre aplicațiile de top din Huawei AppGallery este soluția MoreApps, gândită de o comunitate de dezvoltatori, care ajută la descărcarea aplicaţiilor şi instalarea lor în doar câteva minute. MoreApps poate fi descarcată din magazinul de aplicaţii AppGallery și îți oferă posibilitatea de a naviga prin categorii diverse de aplicații: Divertisment, Social Media, Navigație, Banking sau Educație. Alege-ți preferatele și personalizează-ți noul telefon în câteva minute!

P

Distribuie articolul: