Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea unei campanii speciale de Black Friday, ce vine în întâmpinarea iubitorilor de tehnologie de pe piața din Republica Moldova cu oferte exclusive la dispozitivele lor preferate. Campania se desfășoară în intervalul 13 noiembrie – 19 noiembrie, în cadrul magazinelor unui partener important al Huawei, și pune la dispoziția consumatorilor discount-uri importante pentru device-uri de ultimă generație din categoriile smartphone, wearables, audio și accesorii.

Dispozitivele care pot fi achiziționate la prețuri speciale în perioada campaniei de Black Friday sunt smartphone-urile HUAWEI Nova 5T, HUAWEI P40 lite E și HUAWEI Y6p, smartwatch-urile HUAWEI WATCH GT 2 46 și HUAWEI WATCH GT 2e, brățara de fitness HUAWEI Band 4, boxa bluetooth HUAWEI CM51 și încărcătorul auto HUAWEI 9V2A AP31.

Discount-uri de până la 39% pentru smartphone-uri de ultimă oră

HUAWEI nova 5T, smartphone-ul echipat cu o cameră principală de 48MP și care se remarcă printr-un design încântător este disponibil, în intervalul 13 noiembrie – 19 noiembrie, la un preț special de 4.299 lei, prețul de vânzare recomandat fiind de 6.999 lei. Astfel, la achiziționare, consumatorii beneficiază de un discount semnificativ de 39%.

În același timp, smartphone-ul HUAWEI P40 lite E, dotat cu o cameră triplă AI de 48MP și cu o baterie generoadă de 4.000 mAh poate fi achiziționat cu un discount de 38% ce se aplică prețului de vânzare recomandat de 3.699 lei. Astfel, în perioada campaniei, consumatorii pot achiziționa telefonul la un preț exclusiv de 2.299 lei.

HUAWEI Y6p, smartphone-ul care se remarcă printr-o baterie puternică de 5.000 mAh, o cameră triplă de 13MP și un spațiu de stocare de 64 GB, este disponibil la prețul special de 1.999 lei, în timp ce prețul recomandat este de 2.999 lei, discount-ul valabil în intervalul următor fiind de 33%.

Discount-uri de până la 44% în categoria wearables

Iubitorii de smartwatch-uri și brățări de fitness pot beneficia de oferte exclusive la dispozitivele lor preferate în perioada campaniei de Black Friday. Smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 2 46, Leather Brown, ce vine cu o autonomie a bateriei de două săptămâni, este disponibil la prețul special de 3.199 lei, cu un discount de 24% al prețului normal de 4.199 lei. În același timp, HUAWEI WATCH GT 2e, Mint Green, parte a aceleiași serii de smartwatch-uri, poate fi achiziționat cu un discount important de 41% în acest interval. Astfel, prețul special al dispozitivului ce vine echipat cu peste 100 de moduri sport este de 1.999 lei, în timp ce prețul recomandat de vânzare este de 3.339 lei.

Brățara de fitness HUAWEI Band 4 este disponibilă, în următoarea perioadă, la un preț exclusiv de 499 lei, reducerea aplicată fiind de 44% la prețul recomandat de 899 lei. HUAWEI Band 4, un mix între design, confort și funcționalități de top, este dispozitivul ideal pentru consumatorii cu un stil de viață activ.

Boxa bluetooth HUAWEI CM51 ce oferă o experiență audio calitativă este disponibilă la prețul de 549 lei, prețul recomandat de vânzare fiind de 779 lei. Discount-ul valabil, așadar, în perioada campaniei, este de 30%. Încărcătorul auto HUAWEI 9V2A AP31 (cablu) este un accesoriu foarte util consumatorilor aflați în mișcare și poate fi achiziționat, în intervalul 13 noiembrie – 19 noiembrie, la un preț de 229 lei, discount-ul de 34% fiind aplicat prețului recomandat de vânzare de 349 lei.

Ofertele speciale de care consumatorii pot beneficia în perioada campaniei Black Friday sunt concepute pentru a le oferi acestora experiențe de utilizare cât mai plăcute și un raport calitate-preț excelent al dispozitivelor lor preferate.

Despre Huawei Consumer Business Group România

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Magazinul propriu de aplicații al Huawei, HUAWEI AppGallery, conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

P