Pentru mulți, cuplul Agutin-Varum este un exemplu. Cei doi au o căsnicie frumoasă, de 19 ani, crescând împreună și o fată, care deja are 21 de ani. Recent, Leonid a acordat un interviu, în care a povestit despre viața de familie, dar și despre soția și colega de scenă, Angelika Varum.

Potrivit lui Agutin faptul că au o căsnicie fericită, care durează în timp este în mare parte datorită Angelikăi, care e o femeie foarte înțeleaptă.

„De fapt, nici nu știu dacă este vorba despre vreun secret. Fiecare zi din viața noastră, e un nou început. Angelika are o capacitate uimitoare – iubește să trăiască azi, acum, cu ziua de azi. Pentru ea, trecutul nu există. Ea nu ține pică, supărare și nici nu-și amintește despre certuri. La început, mă uimea, nici măcar nu ține minte data nunții noastre. Nu-și amintește despre orașele în care am călătorit. Cu ea poți lua totul de la capăt, iar asta este pur și simplu minunat”, spune Leonid.

În interviu, Leonid povestește că, ultimele luni, înainte de răspândirea Coronavirusului, acesta se afla în mare parte în Argentina. Acolo, artistul împreună cu fiul celebrei actrițe Lolita Torres înregistrau un album muzical în limba spaniolă. Agutin a înțeles că după discuții îndelungi cu Diego, Lolita a devenit noua lui muză. Ce părere a avut Angelika despre noua sursă de inspirație a soțului, vezi mai jos.

„Agelika știe că un bărbat de artă poate avea mai multe muze, dar femeia iubită – una. EA!”

De asemenea, Agutin a povestit despre relația în care se află cu fiicele lui, Elizaveta de 21 de ani, născută în căsnicia artistului cu Angelika Varum și Polina de 24 de ani, fiica de la prima lui soție, balerina Maria Vorobyova. Leonid a recunoscut că este mereu foarte deschis și sincer cu fiicele lui și le susține de fiecare dată. Acesta spune că unica lui frică este ca ele să nu ajungă într-un cerc de oameni răi și vicioși.

Sursa: Spletnik.ru