Mămică și soție fericită, fosta gimnastă arată și se simte mai bine ca oricând la 33 de ani. Aceasta respectă un regim alimentar echilibrat, iar exercițiile fizice sunt la ordinea zilei. Cu toate acestea, Leaisan Uteasheva își îngrijorează fanii, afișând niște picioare deosebit de slabe. 

Soția lui Pavel Volya pare că a slăbit enorm în această primăvară. Imaginile publicate de ea pe rețelele sociale au stârnit comentarii de îngrijorare în rândurile fanilor.

Internauții sunt de părerea că Leaisan a exagerat cu dietele, ba chiar că este în pragul anorexiei, aceasta afișând niște picioare deosebit de slabe. „Sunteți mult prea slabă, nu uitați să mâncați”, „Trebuie să vă îngrășați puțin, picioarele sunt mult prea slabe”, și „Leaisan, scuze, dar câteva kilograme în plus nu v-ar încurca”, sunt doar câteva din comentarii publicate sub postările gimnastei.

Femeia nu s-a supărat, ba chiar a venit cu un răspuns: „Atâta timp cât tăticul nostru (Pavel Volya, n.r.) este mai subțirel decât mine, refuz să mănânc”.

Voi cum credeți, unde e limita și când trebuie să ne oprim atunci când dorim să „arătăm mai bine”?

Sursa: Woman.ru

Foto: Instagram.com