Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu Charlene de Monaco. Când toți  o aştepta să se întoarcă, luna acesta, în Principatul de Monaco, soţia lui Albert nu dă niciun semn că ar pleca din Africa de Sud. Mai mult, o fotografie nouă postată de Charlene de Monaco pe pagina ei de Instagram o arată pe aceasta fragilă, slăbită şi cu braţele ajunse doar piele şi os. În poză, aceasta apare alături de capul familiei regale Zulu, pe numele lui Misuzulu kaZwelithini.

În interviul care însoţeşte fotografia, acordat de prinţesa de origine sud-africană pentru un podcast local înainte de ultima ei operaţie, care a avut loc pe 8 octombrie, Charlene spune că speră să se întoarcă la Monaco până la sfârşitul acestei luni. „Mai am o operaţie de făcut, apoi de-abia aştept să mă întorc acasă, la copiii mei, de care mi-e foarte dor”, spune Charlene.

Charlene a mai declarat că se simte mult mai puternică după cele două intervenţii medicale avute, deja, în Africa de Sud, ca urmare a infecţiei la sinusuri cu care a fost diagnosticată după ce a ajuns în această ţară, în luna mai.

„Nu eram bine atunci când am venit aici şi nu ştiam asta. Sufeream din cauza unei infecţii pe care am început să o tratez imediat. Din păcate, lucrul ăsta m-a obligat să rămân în Africa de Sud luni întregi”, a mai spus prinţesa. Totuși publicul larg speculează că prințesa ori ar fi grav bolnavă, ori că ar fi fugit de Prinţul Albert şi de un mariaj nefericit.

Rămâne de văzut dacă toate aceste speculații sumbre se vor adeveri.

 

Distribuie articolul: