În luna în care era programată întoarcerea Prinţesei Charlene de Monaco în principat, lucrurile continuă să fie incerte. Soţia Prinţului Albert se află încă în Africa de Sud, acolo unde a locuit aproape pe tot parcursul anului.

Ieri, prinţesa în vârstă de 43 de ani a dat prima dovadă de viaţă de la externarea ei din spital, în urmă cu o lună, acolo unde a ajuns de urgenţă ca urmare a stării sale fragile de sănătate. Charlene a postat pe Instagram o fotografie cu ea, zâmbind în faţa unei Biblii şi cu un rosariu catolic la gât, semn că prinţesa este posibil să se fi retras în rugăciune în aceste momente delicate.

Prinţesa şi-a însoţit fotografia de un mesaj scurt: „God Bless”. Soţia Prinţului Albert a fost internată la un spital din Africa de Sud pe 1 septembrie, în urma unei crize cauzate de complicaţiile apărute ca urmare a infecţiei la sinusuri cu care se luptă încă din luna mai.

În tot acest timp, viaţa merge mai departe pentru soţul şi tatăl copiilor lui Charlene, Prinţul Albert. Zilele trecute, Prinţul Albert a fost însoţit pe covorul roşu de nimeni alta decât diva Sharon Stone, la mult aşteptata premieră a filmului „No Time To Die”, ultimul cu Daniel Craig în rolul lui James Bond.

Toate lume se întreabă oare Albert nu este deloc preocupat de starea de sănătate a lui Charlene sau la mijloc este, de fapt, o despărţire pe care niciunul dintre cei doi nu vrea s-o recunoască?

Distribuie articolul: