Astăzi, gimnasta și prezentatoarea TV Liasan Utyasheva, împlinește vârsta frumoasă de 36 de ani. Soțul ei, Pavel Volya, a felicitat-o pe prezentatoare cu o declarație de dragoste scrisă pe pagina lui de Instagram, însoțită de o fotografie alb-negru a celor doi în timp ce se îmbrățișează.

„Cea mai superbă femeie din lume, Liasan, la mulți ani! Astăzi fără poezii, voi spune ceea ce am pe suflet.

Omagiata mea, cât de bine îmi este alături de tine, cât de prietenește, vesel și interesant! În fiecare zi se întâmplă ceva nou. În fiecare zi tu ești o persoană nouă. Îți mulțumesc pentru fiecare secundă, pentru fiecare clipă, când râdem împreună, când mergem undeva, ceva inventăm sau când simplu lenevim în pat. Râsul tău răsunător – cea mai frumoasă muzică. Privirea ta – cea mai frumoasă pictură. Tu – ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat.

Îți mulțumesc pentru tot. Fii fericită! Iar eu voi face totul ca să te fac fericită! Te iubesc. Restul îți voi spune personal. La mulți ani păsărica mea! Zboară! Eu voi zbura alături de tine.

P.S. Și hai mereu să ne îmbrățișăm așa ca în această fotografie. Acesta este cel mai frumos lucru”, a scris Pavel Volya.

Liasan a primit de la soț și un buchet imens de trandafiri roșii.

Reamintim că Pavel Volya și Liasan Utyasheva s-au căsătorit în 2012 și cresc împreună doi copii: un băiat pe nume Robert, de opt ani, și o fetiță Sophia, de șase ani.

Foto: Instagram