Artista din Rusia, în vârstă de 65 de ani, arată din ce în ce mai bine – în ultimii doi ani a slăbit considerabil și și-a schimbat complet stilul vestimentar. Acum Larisa Dolina își arată fără eschivare corpul în costum de baie.

Vedeta  nu încetează să-și uimească admiratorii. Larisa Dolina predă lecții la școala de muzică și conduce departamentul său de muzică pop și jazz, lucrează la aspectul ei și participă activ la diverse emisiuni pentru tineri.

Foto: woman.ru

Relațiile ei cu generația tânără nu sunt ușoare, dar cântăreața a învățat cu siguranță lucruri de la vedetele actuale. Aceasta arată impresionant, iar acum își demonstrează cu îndrăzneală corpul într-un costum de baie compus din două piese.

Pe Instagram, aceasta a distribuit postări dintr-o vacanță pe coasta Mării Negre.

Foro: woman.ru

„Am ajuns la Marea Sochi. Doamne, ce emoții, să te întinzi sub soarele blând, să sorbi vin de trandafir și să asculți sunetul valurilor. Oameni, vă iubesc! Iubesc viața, iubesc vara cu disperare. Și mai sunt câteva zile pentru a vă cufunda complet în această stare. Bucurați-vă de o vacanță scurtă, dar atât de mult așteptată”, – a scris Larisa Dolina.

În fotografie, vedeta se odihnește pe un șezlong și dansează – picioarele sale subțiri, aparent unse cu ulei pentru bronzare, strălucesc în razele soarelui arzător.

Dieta Larisei Dolina pentru slăbit: chefir, hochei și dorința de a avea un corp frumos.

Urmăritorii  au fost încântați de silueta ei. Fanii au lăudat diva pentru puterea ei de voință, ceea ce a făcut posibilă transformarea vizibilă, sinceritatea și capacitatea de a se bucura de viață.

Vezi aici și video postat de artistă:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Лариса Долина (@larisa.dolina.official)

Sursa: woman.ru 

Distribuie articolul: