Kate Middleton o dată în plus ne demonstrează că pentru a arăta stilat, nu este neapărat să te îmbraci în cele mai scumpe haine. Ieri, ducesa a avut o noua apariție și ne-a bucurat privirile cu o ținută total red. Roșu este o culoare purtată destul de des de Kate și trebuie să recunoaștem că i se potrivește de minune. 

Kate a vizitat sediul BAFTA din Londra și ne-a impresionat cu un look impecabil. Ducesa a optat pentru o helancă roșie și o fustă plisată în aceeași nuanță. Surpriza este că fusta pe care o poartă ducesa deși pare a fi foarte scumpă costă, de fapt, 25 de dolari, potrivit presei străine. Astfel, ducesa demonstrează un truc foarte util: combinarea pieselor accesibile ca preț cu accesorii de brand.

Kate și-a asortat fusta și helanca cu pantofi Ralph Lauren și geantă DeMellier.

Vizita Ducesei a făcut parte din „Acțiunea asupra dependenței”, lansată de „Forward Trust”, o organizație caritabilă care ajută persoanele cu dependență de alcool și droguri. Scopul acțiunii este de a atrage atenția asupra dependențelor și a ajuta oamenii, care au nevoie de-a ieși din acest impas.

În timpul întâlnirii, Kate a ținut un discurs și și-a exprimat sprijinul pentru persoanele care luptă cu dependențele.

„Dependența nu este o alegere. Nimeni nu vrea să devină dependent de droguri, dar niciunul dintre noi nu e imun la asta. Rareori se vorbește despre această problemă și se percepe ca o boală mintală. Și rareori ne luăm timp pentru a înțelege cauzele profunde ale dependenței. Dar numai prin înțelegerea a ceea ce se află în centrul dependenței putem ajuta la eliminarea tabuurilor și a rușinii care înconjoară problema ”, a spus ducesa.

Distribuie articolul: