Kate Middleton are 41 de ani și continuă să se mențină într-o formă fizică demnă de invidiat, motiv pentru care numeroase femei care o admiră s-au arătat interesate de stilul de viață al acesteia.

Kate Middleton are strălucirea unei prințese, dar cu siguranță face eforturi în acest sens. De la pielea ei de porțelan la siluetă, Prințesa de Wales este dovada vie că frumusețea vine din interior. Ducesa de Cambridge este extrem de atentă la obiceiurile alimentare zilnice.

Ce mănâncă prințesa într-o zi

Dejun

Cu toții cunoaștem puterea unei farfurii de terci de ovăz – și în mod clar, Kate Middleton o știe și ea. Prințesa de Wales este o mare fană a ovăzului, pe care îl consumă înainte de a participa la evenimente regale sau de a face exerciții fizice. Pe lângă fulgi de ovăz, prințesa își începe dimineața și cu un smoothie verde, clasic. Își face propriile băuturi pline de antioxidanți, amestecând varză kale, spirulină, matcha, spanac și afine pentru a menține un ten clar și luminos.

În timpul liber,  Kate Middleton iubește să alerge, să joace tenis și să facă fitness.

Prânzul

Kate Middleton preferă de obicei un prânz ușor, bogat în ingrediente crude, de tip vegetarian. Masa ei de prânz este compusă dintr-o salată de pepene verde bogată în antioxidanți, alături de alte fructe suculente amestecate cu avocado, ceapă, castraveți și brânză feta – combinând sănătos arome dulci cu ingrediente sărate.

Alte prânzuri preferate includ Kebab de legume și Curry de linte.

Gustări

Între mese, prințesa de Wales ronțăie fructe și legume crude, precum și un super-aliment: fructele de goji.
De mică, îi plac foarte tare măslinele și încă preferă această gustare care scăde colesterolul.

Cina

Kate preferă să se răsfețe cu o cină englezească tradițională copioasă sau cu mese hrănitoare bogate în carbohidrați. Ea mănâncă adesea pui, pizza și paste.

Desert

Kate păstrează loc și pentru desert, mai ales pentru o budincă. Prințesa mai preferă ginul tonic pe care adesea îl pregătește prințul William.

Distribuie articolul: