Scandalul infidelității Prințului William a ținut prima pagină a tabloidelor multă vreme. A ieșit la iveală un detaliu care i-a șocat pe toți simpatizanții familiei regale. Ca urmare, Kate Middleton și-a luat copiii și s-a mutat înapoi la părinți.

 

În anul 2019 au apărut primele in formații conform cărora prințul William ar fi călcat strâmb în vremea în care soția sa, Kate Middleton, era însărcinată cu micuțul George, acum în vârstă de 5 ani. Zvonurile vorbeau despre o idilă secretă între moștenitorul tronului Marii Britanii și Rose Hanbury, una dintre cele mai bune prietenele ale lui Kate și vecină din Norfolk.

Noi nori de fum au fost observați după încoronarea Regelui Charles, unde Rose Hanbury și-a făcut apariția alături de soțul ei, David Cholmondeley, și de fiul lor, Oliver, care a fost paj împreună cu Prințul George. Multă lume care a văzut-o s-a întrebat cum a reușit cuplul regal să își reia relația, în ciuda scăpării lui William, mai ales că Kate simțea de mai multă vreme că partenerului său îi cam fug ochii spre fostul model, acum în vârstă de 49 de ani, care nu poate să nu atragă cu silueta ei armonioasă și părul lung, șaten și ondulat.

La petreceri, Kate a observat flirtul dintre ei. Nu este chiar atât de surprinzător – lui William îi cam fug ochii. William n-ar fi bărbat dacă nu ar fi observat-o. Pentru o vreme, Kate a preferat să nu ia în seamă semnele și nu a spus nimic. Probabil că nu era sigură de cum să rezolve problema. Sau poate că era în negare. Dar, pe măsură ce timpul a trecut și mai mulți oameni au început să vorbească, aceste lucruri au ajuns și în presă”, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru Daily Mail.

S-ar părea că William i-a mărturisit lui Kate că a călcat strâmb, iar aceasta, devastată de ceea ce a aflat, și-a luat copii și a plecat din căminul conjugal. E s-a mutat, pentru o perioadă, la părinții ei, Carol și Michael Middleton, la țară, în Bucklebury. În anii ce au urmat, cei doi au decis să mai acorde o șansă relației și să își continue mariajul, lucru ce le-a și ieșit, după cum vedem astăzi.

 

Distribuie articolul: