Anastasia Reshetova și Renata Litvinova au o predilecție aparte pentru modă, stilul lor, de zi cu zi, fiind cu totul diferit. Totuși, vedetele au îndrăgit aceeași creație Balenciaga și iată cum arată ținutele lor.

Renata Litvinova

Actrița a purtat rochia la premiera filmului „Severnii Veter” are a avut loc weekendul trecut. Partea interesantă a ținutei sale este accesorizarea – colanți-botine în aceeași nuanță de roșu, mănuși, machiajul puternic al ochilor și coafura în stilul anilor ’20, pe care aceasta o adoră. Internauții bănuiesc că ținuta roșie a fost aleasă nu din întâmplare, ci pentru a o susține pe Iulia Navalnaya, care a purtat roșu în sala de judecată, în ziua în care soțul său a fost condamnat la închisoare. Flashmobul are și un hashtag special- #негрустивсебудетхорошо (n.r. trad. din rusă – nu fi tristă, totul va fi bine).

Anastasia Reshetova

Și fosta iubită a lui Timati a îndrăgit acest model de rochie. Mai mult de atât, imaginea a fost publicată pe Instagram două zile mai târziu după premiera filmului menționat mai sus. Internauții au învinuit-o pe Reshetova că o copiază pe Litvinova, ea însă a menționat că fotografia a fost făcută acum două luni.

Anastasia a purtat colanți simpli în nuanța rochiei, pantofi transparenți și un colier imens la baza gâtului.

Cine crezi că a câștigat duelul fashion?