Rochia purtată weekendul trecut de Bella Hadid la Festivalul de la Cannes a făcut senzație și este probabil cea mai memorabilă ținută din acest an. Un decupaj imens în zona bustului care ar, lăsa sânii la vedere dacă nu era „acoperit” cu o bijuterie în formă de bronhii și este, cu desăvârșire, elementul care atrage atenția tuturor. De acest lucru a ținut cont Bella Hadid, look-ul „împrumutat” și de actrița din Rusia, Renata Litvinova. 

Bella Hadid a făcut senzație pe covorul roșu când și-a făcut apariția în această rochie inedită, care desigur, va rămâne în istoria celor mai memorabile ținute din toate timpurile. Creația brandului Schiaparelli este, de fapt, mai mult decât o bijuterie și o rochie, este un manifest adus tuturor celor care au avut de suferit în urma infectării cu noul coronavirus. Designerul de modă a denumit acest colier „Golden trompe l’œil lungs with rhinestones” (Ramificațiile aurite ale plămânilor cu pietre).

Se știe că Renata Litvinova este o fashionistă înrăită și o fană devotată a celor mai cotați designeri ai momentului. Aflându-se într-o escapadă de shopping la Paris, după ce a cutreierat în lung și în lat buticurile luxoase, actrița și-a propus să probeze ținuta faimoasă. Aceasta a publicat imagini de la probă, dar nu se știe dacă a făcut achiziția.

Totuși, putem compara outfit-urile celor două vedete. Bătălia ținutelor a avut loc, iar nouă nu ne rămâne decât să admirăm și să oferim note de apreciere.

Pe cine credeți că o avantajează mai mult rochia cu bronhiile la vedere?

Sursa foto