Aseară, 13 septembrie, a avut loc unul dintre cele mai grandioase și așteptate evenimente fashion al anului – Met Gala 2021. Cele mai cotate vedete, tineri designeri sau moguli ai industriei fashion, țin să pășească pe covorul roșu pentru a se afirma cu ajutorul ținutei, totodată, respectând un dress code potrivit temei evenimentului. Iată cum s-au prezentat acestea.

Anul acesta, Anna Wintour, editoarea-șefă Vogue America, fiind și organizatoarea evenimentului care are loc de fiecare dată la Metropolitan Museum of Art, din New York City, a setat tema acestuia – American Independence, iar sute de vedete au interpretat-o după bunul plac.

Citește și: Poți să iubești și după 70 de ani… „Doamna de fier” de la Vogue, Anna Wintour, surprinsă la o întâlnire romantică cu un actor celebru (Foto)

Foto: Red Carpet Fashion Awards

Acestea, împreună cu stiliștii lor, evident, au dat frâu imaginației și s-au prezentat pe covorul roșu în ținute laconice sau extravagante, în culori sobre sau tari și sclipitoare, acoperite din cap până în picioare sau cu multă piele la vedere, iar nouă nu ne rămâne decât să le admirăm.

Cea mai misterioasă apariție la eveniment aparține cu desăvârșire lui Kim Kardashian. Vedeta a optat pentru un total look negru, iar când spunem total look, înseamnă… din cap până în picioare, la propriu!

Foto: HarpersBazaar

Fața acesteia a fost acoperită, vedeta fiind însoțită de un partener misterios. Să fie oare Kanye West?

Foto: Eonline

O altă prezență remarcabilă a fost modelul IMAN.

Foto: HarpersBazaar

Bilie Eilish, considerată una dintre cele mai extravagante vedete, a uimit plăcut prin alegerea unui look în stilul Marilyn Monroe.

Foto: HarpersBazaar

Una dintre cele mai admirate ținute a fost cea pentru care a optat fiica supermodelului Cindy Crawford, modelul Kaia Gerber.

Foto: HarpersBazaar

Și Hailey Bieber s-a remarcat printr-o ținută laconică – rochie neagră cu strasuri în zona decolteului.

Tot pentru negru a optat și Rihanna, care s-a afișat pentru prima oară la un eveniment monden, alături de iubitul său, rapperul A$AP Rocky, cel din urmă optând pentru culoare.

O altă prezență sclipitoare a fost Kendall Jenner. Aceasta a strălucit la propriu și la figurat.

Gigi Hadid a bucurat privirile într-o ținută impecabilă Prada.

Foto: HarpersBazaar

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, Lily Rose Depp, a demonstrat încă o dată de ce este una dintre cele mai cotate modele. Aceasta a purtat o creație Chanel.

Foto: HarpersBazaar

Modelul Irina Shayk a optat pentru un look „gol”, purtând o rochie nude florată marca Moschino.

Foto: HarpersBazaar

Actrița Zoe Kravitz s-a remarcat cu o ținută din plasă metalică Saint Lauren.

Kristen Stewart a optat pentru un look glam retro.

Foto: US Weekly

Din păcate, una dintre cele mai discutate vedete a momentului, Jennifer Lopez, nu a impresionat cu ținuta sa. Voi ce ziceți?

Foto: Elle.com

Care ținută v-a plăcut cel mai mult? Dar mai puțin?