La data de 7 octombrie, suntem invitați cu toții la cea de-a doua ediție a evenimentului „Frumusețe fără limite – Fashion Show”, care va avea loc la Palatul Republicii Moldova. Gazda evenimentul va fi Andreea Marin, personalitate media, producător, antreprenor și activist umanitar cu o experiență de 3 decenii.

Sloganul acestui eveniment : “Singura dizabilitate a omului este incapacitatea de a iubi!”

Evenimentul “Frumusețe fără limite” reprezintă o platformă fashion-socială ce pune în lumină oameni cu dizabilități. Acești participanți vor prezenta cu mândrie colecțiile designerilor autohtoni, alături de personalități celebre din diverse domenii. Fiecare dintre acești participanți a depășit tragedii sau circumstanțe nefaste care au marcat profund viețile lor. Cu toate acestea, ei sunt exemple vii pentru noi toți și merită să fie recunoscuți și apreciați de întreaga societate.

Cine sunt acești remarcabili defilatori? Sunt indivizi capabili să întemeieze familii, să lucreze, să conducă mașini, să-și dezvolte afaceri proprii, să se implice în activități de voluntariat și să lupte pentru drepturile tuturor. Acești oameni aduc contribuții valoroase societății noastre prin acțiunile lor inspiratoare.”

Scopul acestui eveniment este să promoveze incluziunea persoanelor cu dizabilități în societate, să faciliteze crearea de locuri de muncă și să sensibilizeze publicul cu privire la faptul că frumusețea unei persoane nu poate fi eclipsată de o cicatrice, un scaun cu rotile sau un diagnostic medical. Adevărata frumusețe provine din interiorul fiecărui individ.