Dragostea nu are vârstă! O demonstrează editoarea-șefă Vogue America, Anna Wintour, și celebrul actor, Bill Nighy („Lumea de dincolo” sau „Pirații din Caraibe”), ambii având câte 71 de ani. Cuplul a fost surprins împreună atât la prezentările de modă recent, cât și la o cină romantică.

Presa străină că Anna Wintour și Bill Nighy au fost surprinși împreună luând cina într-un restaurant din Roma, Italia. Actorul s-a afișat la întâlnire cu un buchet modest de trandafiri, cei doi optând pentru o măsuță la terasă și o sticlă bună de vin alb.

Actorul și „Doamna de fier” de la Vogue, se cunosc de mulți ani, dar se pare că au devenit deosebit de apropiați după ce Anna s-a despărțit de iubitul ei milionar. Unii însă sunt chiar siguri că Wintour l-a părăsit pe Bryan pentru că nu putea face față sentimentelor sale pentru Nighy.

Și în ziua următoare, cei doi au luat masa împreună, după care au plecat cu aceeași mașină.

Bill Nighty a divorțat de unica sa soție încă în 2008 și până acum nu se implicase în vreo relație. Anna Wintour, deși pare să fie o fire rece are o energie deosebită în interior. Jurnalista este cunoscută pentru relațiile sale pe care le-a avut cu nume sonore, printre care și Bob Marley. Aceasta a fost căsătorită cu psihologul David Shaffer, pe care l-a părăsit după 15 de ani de mariaj cuplându-se cu omul de afaceri Shelby Bryan. Cei doi s-au căsătorit și au divorțat după alți 16 ani de mariaj.

Sperăm că de această dată „Doamna de fier” a revistelor glossy și-a găsit fericirea!