„Demisionarea” lui Harry și Meghan de la îndatoririle regale, părăsirea Marii Britanii și interviul controversau și-au pus adânc amprenta pe relația ducilor cu familia regală. Între timp s-au creat două tabere în care oamenii fie îi susțin pe cei doi, fie îi critică pentru deciziile și acțiunile luate în ultimul an. Uite că zilele trecute muzeul Madame Tussauds din Londra a decis să separe figurile de ceară ale prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, de cele ale familiei regale britanice. Cele două exponate au fost duse în zona celebrităților de la Hollywood, precum Brad Pitt, George Clooney, Nicole Kidman și Beckhams au anunțat reprezentanții muzeului londonez, scrie digi24.ro cu citare Reuters

„Harry și Meghan se află acum într-o nouă zonă.  Madame Tussauds din Londra a mutat statueta prinţului Harry şi pe cea a lui Meghan Markle în zona Awards Party, recent inaugurată, pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore (fosta reşedinţă britanică a cuplului, Frogmore Cottage – n.r.) la Hollywood”, a precizat Madame Tussauds într-un comunicat.

Cuplul a renunțat la îndatoririle regale pentru a-şi construi noi cariere independente de cealaltă parte a Atlanticului. În tot acest timp, Harry și Meghan au semnat contracte ca furnizori şi creatori de conţinut pentru mai multe platforme media.

Recent, Harry a făcut noi dezvăluiri despre viața de familie alături de Meghan Markle, care este însărcinată pentru a doua oară, dar și despre schimbările care au avut loc în viețile lor după ce s-au mutat din Marea Britanie. Prințul Harry a povestit că el și Meghan s-au întâlnit într-un supermarket pentru a evita fotografii și spune că amândoi s-au bucurat de mai multă libertate după ce au ajuns în California alături de Archie, primul fiu al cuplului.

„De când locuiesc aici, mă simt diferit, umerii îi ţin mai relaxaţi, merg cu capul sus şi la fel şi ea (Meghan – n.r.), putem merge dintr-un loc în altul simţindu-ne puţin mai liberi. Acum am şansa să-l plimb pe Archie în spatele bicicletei. Nu aş fi putut să fac acest lucru, altfel”, a mai spus Harry, potrivit sursei citate.

Foto: Mirror.co.uk / HelloMagazine