A pozat cu un fotograf profesionist când avea fix un anișor. De atunci Sofia Bălănescu, o micuță care face în Septembrie 2018 5 ani, este adorata companiilor de haine pentru copii, fiind foarte expresivă și generând în fiecare poză emoții deosebite. Cariera ei de model a început cu succes, iar părinții i-au înțeles pasiune și o susțin. Micuța a urmat o școală de modele, iar acum se bucură și de premii în acest domeniu.
La vârsta de un an am observat că are potențial
Serghei Tabîrță a fost primul fotograf cu care am făcut prima sesiune foto. Atunci am observat că micuța noastră are potențial și tot atunci am avut, la scurt timp, prima colaborare cu un brand de haine, în ideea promovării articolelor vestimentare pentru copilași. Poate mulți părinți s-ar putea gândi că nu e ok să expui copilul sau alte chestii… Eu la superstiții nu mă gândesc. Bunul Dumnezeu are grijă. Atâta timp cât copilului îi place, nu merge silit, nu se îmbracă cu forța și este zâmbitoare la vederea camerei foto – totul este bine!”, ne-a declarat Inga, mămica fetiței.

Prima ședință foto, realizată de Serghei Tăbîrță

Nu cere niciodată nimic în schimb
Sofia e un copil foarte pozitiv. Ea nu se lasă mult rugată să facă ceva, îi place foarte mult ceea ce face și se vede mereu că e încântată de asta. Punctul forte sunt defilarile pe podium, acolo este liberă și încrezută în fiecare pas. În septembrie 2016, când a împlinit 3 anișori și am mers la Școala de modeling și teatru a Ingăi Ojog. Inițial făceam doar 15 minute o lecție, se distra cu profesoara, totul învăța prin joc. Acolo și a făcut primii pași în arta defilării.

Ședința pentru brandul de haine Lea Lea Brand by Tatiana Vornicescu

 
A fost aplaudată și apreciată la Bucharest Fashion Week
Sofia a defilat la „Festivalul de Modă by Inga Ojog”, la diferite prezentări de moda organizate de școala de modeling, Moldova Fashion Days. Recent ne-am întors de la Bucharest Fashion Week, unde a fost apreciată și aplaudată, de rând cu alte colege din echipa ei. Despre branduri de haine, cred că deja le-am pierdut numărul. A prezentat colecții pentru Lea Lea Brand, Morphin, Vivi Art Boutique, Lia Fia, Lidia Selici, Elegant Dresses, Bloom&Co și altele. Suntem mereu alături de ea și o vom încuraja să facă ceea ce îi place, noi doar o vom susține în toate.
 
Premiată în Italia pentru cântec
Din ianuarie Sofia face canto cu profesoara și interpreta Rodica Roșioru, iar acum două săptămâni a participat deja la un concurs internațional din București – BUCHAREST IN MUSIC FESTIVAL. Am venit cu Premiul „Special Awards” și Premiul „Microfono D’oro”. Am primit invitația să participăm gratuit pe 15 septembrie în Italia, orașul Formia, din apropierea Romei, la un festival de muzică de acolo. Sofia a avut mare succes cu un cover la piesa „Chocolata”, interpretata de Seeya. Acum facem și dansuri la Space, deci muzica, modelingul și dansul merg mână în mână.
Foto: Serghei Tabîrță, Anastasia Raețcaia

Distribuie articolul: