Modelele din acest material au reușit să distrugă stereotipurile privind aspectul fizic perfect „tipic modelelor”. Iată 6 modele renumite în întreaga lume care au dobândit succes în lumea modelingului chiar dacă nu corespund standardelor impuse.

Winnie Harlow

Fosta participantă la emisiunea „America’s Next Top Model” a câștigat popularitate datorită aspectului său neobișnuit. Fata suferă de vitiligo – o boală care se manifestă sub forma unei pigmentări diferite a pielii. După o muncă lungă interioară, Winnie s-a acceptat pe deplin pe sine, devenind una dintre cele mai renumite modele din lume.

Masha Telnaya

Fizicul modelului de origine ucraineană Masha Telnaya nu poate decât sa atragă atenție. Pe podiumurile mondiale, pe care le-a cucerit, a fost numită extraterestru sau elf și toate datorită ochilor ei neobișnuit de mari. Acum vedeta și-a întrerupt cariera și s-a axat pe creșterea fiului.

Molly Bair

Una dintre cele mai neobișnuite modele care a reprezentat vreodată casa de modă Chanel. Pentru unii, frumusețea ei pare ceva incredibil și amețitor, în timp ce altora le provoca un sentiment de respingere. Oricum ar fi, Molly a reușit să își construiască o carieră cu adevărat remarcabilă.

Bera Ivanishvili

Fiul miliardarului și fostului prim-ministru al Georgiei, Bera Ivanishvili, s-a născut albinos. Aspectul neobișnuit nu l-a împiedicat (ci doar l-a ajutat) pe tânăr să își construiască o carieră în domeniul muzicii și al modelingului. Apropo, Bera are un frate mai mic care s-a născut cu același aspect.

Kelly Mittendorf

Agențiile de modeling au devenit interesate de Kelly încă pe când nu avea nici măcar 12 ani. Reprezentanții au convins-o pe fată că aspectul ei neobișnuit va deschide ușile lumii haute-couture și au avut dreptate. Deja la vârsta de 16 ani, tânăra s-a filmat într-o reclamă pentru Prada, iar un an mai târziu s-a alăturat modelelor de renume mondial la emisiunea Marc Jacobs.

Lola Chuil

În urmă cu câțiva ani, o elevă dintr-un liceu din Los Angeles a „aruncat în aer” Instagramul cu pozele ei, literalmente. Tânăra a fost numită imediat noua Naomi Campbell, dar reprezentanții domeniului fashion nu au putut să o atragă la prezentări de modă și la ședințe foto comerciale. Lola a încetat să mai posteze pe pagina ei îndată după faima pe care a avut-o în 2017.

Sursa: graziamagazine.ru

Foto: Instagram