E una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, având în palmaresul său zeci de roluri de succes şi două nominalizări la Globurile de Aur.

Zilele trecute, Demi Moore a împlinit 56 de ani, vârstă care o găseşte fără niciun partener amoros, dar împlinită sufleteşte şi mai tânără ca oricând. Da, celebra actriţă arată încă de milioane, bucurându-se de o siluetă silfidă, ca de balerină, şi de un chip fără riduri, ca de bebeluş.

Potrivit Okmagazine.ro, ”de vină” ar fi operaţiile estetice, peste 40 la număr, pe care actriţa şi le-ar fi făcut în de-a lungul ultimilor 20 de ani de viaţă. Şi pe care nu le recunoaşte nici chip, menţionând doar că aspectul ei fizic se datorează stilului de viaţă sănătos pe care îl are, actriţa fiind vegetariană de mulţi ani.

Deşi n-a mai apărut de foarte mult timp pe micile ecrane ori în vreun rol notabil, Demi Moore nu vrea să părăsească lumina reflectoarelor. Ea mai apare la evenimente de la Hollywood şi e prezentă pe reţelele de socializare.

Recent, fiica ei mare a mărturisit că mama sa şi-a făcut cont pe Instagram, undea încearcă să le arate fanilor ei inside-uri din viaţa ei de zi cu zi. Amuzantă cum o ştim, Demi îşi pozează căţeii ori lectura şi împărtăşeşte cu internauţii sfaturi despre trăit armonios şi sănătos.

Distribuie articolul: