Se pare că timpul s-a oprit în loc pentru Mihaela Rădulescu, iar vedeta își păstrează anii doar în buletin, nu și în viața reală. Jurnalista are o siluetă de invidiat și la care, probabil multe femei visează. Aceasta nu ratează o zi fără a le demonstra admiratorilor virtuali cât de bine arată.


„E ok. Acesta este doar un costum de baie și un corp lucrat cu exerciții fizice zilnice”, a scris Mihaela în dreptul imaginii la care a reușit să adune mii de like-uri.

1

Citește și: Jurnalista Mihaela Rădulescu a marcat un eşec estetic. Cum arată diva după intervenția eșuată

Anterior, vedeta declara că pentru a se menține în formă, muncește foarte mult la sală și nu uită să combine sportul cu alimentația corectă. Chiar dacă duce un mod de viață activ, Mihaela Rădulescu nu uită de odihnă. Cele câteva ore de somn esențiale pentru o un corp și o minte sănătoasă sunt extrem de importante pentru ea.

Vezi și: Ce face Mihaela Rădulescu pe parcursul zilei, pentru a-și „alimenta” frumusețea și suplețea corpului

De curând, jurnalista a celebrat doi ani de relație cu iubitul ei austriac, Felix Baumgartner, omul alături de care duce o viață extrem de luxoasă.

„Mi-e inima veselă și viața frumoasă. Sunt iubită de bărbatul vieții mele și îl iubesc până la stele. Știu, toate iubirile strașnice sunt la fel, doar nefericirile pline de contraste. Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar vă doresc din toată inima să simțiți la fel, până departe! Iubirea e viața, iar omul acesta mi-a dat un reset grozav la viață și la tot”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul unei postări cu această ocazie.

Foto: Facebook.com, Instagram.com

 

Distribuie articolul: