Recent, fanii celui mai îndrăgit film cu tematica sărbătorilor de iarnă au fost încântați să-l revadă pe Kevin. Este vorba despre trailerul „Singur acasă, reuniune de Crăciun”.

Au trecut 28 de ani de la lansarea primului film din seria „Home Alone” (n.r. Singur Acasă), iar un nou trailer despre cea mai îndrăgită franciză care a existat vreodată cu tematica sărbătorilor de iarnă, i-a încântat pe internauți.

Este vorba despre „Home Alone Christmas Reunion”, care vine drept o continuare a legendarului film cu Macaulay Culkin, dar și a întregii „familii” din îndrăgita ecranizare.  Trailerul filmului, care, să recunoaștem, i-a surprins pe toți s-a adeverit a fi o parodie extrem de reușită, creată din secvențe preluate din mai multe filme în care au jucat eroii din „Home Alone” 1 și 2. Acesta a strâns doar pe platforma youtube aproximativ 6 milioane de vizualizări în trei săptămâni de la lansare, iar fanii filmului, deși au fost dezamăgiți să afle că este doar o parodie, au fost încântați să-i revadă pe actorii principali.

De altfel, este o parodie extrem de reușită:

„Home Alone” și „Home Alone 2”, cu Macaulay Culkin în rolul principal, sunt cele mai populare filme din seria celor 5 existente și au apărut pe micile și marile ecrane în 1990 și respectiv în 1992, fiind, pe parcursul a 28 de ani, în topul celor mai vizualizate filme  cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Sursa: Google.com, Youtube.com

Vezi și: Bradul din „Singur acasă” are o stea cu 3 milioane de cristale Swarovski. Iată cum arată cel mai important pom de Crăciun din New York! (Video)