Se pare că în curând o vom vedea pe  Ksenia Sobchak din nou în rol de femeie măritată și mamă. Presa din Rusia este sigură că prezentatoarea și regizorul  Konstantin Bogomolov vor deveni părinți. 

Speculațiile că blonda va deveni mamă pentru a doua oară sunt deja răspândite în presa rusească și s-au alimentat și mai mult după ce jurnalista a apărut într-un documentar. În unele cadre observăm că are burtică, dar și cum încearcă să își poziționeze mâinile pentru a o ascunde.


Pe 4 septembrie pe canalul de telegram Dark Cosmo a fost anunțat că cei doi vor deveni părinți. Ce-i drept noutatea dată de ei nu se bazează pe nicio sursă sau dovadă concretă.

Amintim că în august s-a aflat că jurnalista și regizorul se vor căsători pe 13 septembrie și se pare că nu este vorba de un eveniment pompos, ci unul mai retras. De unde și putem să concluzionăm că cei doi vor să își oficializeze relația înainte ca să se afle de sarcină.

Ne este greu să sperăm că jurnalista va veni cu vreo declarație având în vedere că în trecut Ksenia a la fel a anunțat că va deveni mamă atunci când deja era imposibil să se mai ascundă.

Vezi și: Scandal monstru! Maxim Vitorgan l-a bătut măr pe amantul Kseniei Sobchak (Video)

 

Distribuie articolul: