Acum câteva săptămâni în presa din Rusia au apărut zvonuri precum că Ksenia Sobchak l-ar fi înșelat pe soțul său, Maxim Vitorgan. Recent, regizorul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce îl bătea măr pe amantul acesteia.

Până acum nu prea se găseau dovezi despre adulterul Kseniei Sobchak, iar toate știrile apărute în presă, păreau doar zvonuri. Uite că recent la adresa unui post tv din Rusia au fost trimise imagini exclusive, luate cu camerele de supraveghere, în care apare soțul Kseniei, regizorul Maxim Vitorgan, amantul acesteia, regizorul Konstantin Bogomolov și însăși femeia.

Se pare că bărbații se aflau în același local, când unul dintre ei i-a propus celuilalt să iasă până afară la „discuții”. Dialogul celor doi pare că a eșuat din start, astfel doar după câteva minute, Maxim Vitorgan l-a lovit pe amantul soției sale direct în față, cei doi continuând să-și împartă pumni.

A fost chemată ambulanța, iar medicii au constatat că nasul lui Konstantin Bogomolov a fost rupt, acesta anunțând a doua zi pe Instagram că a suferit și o comoție cerebrală.

Ulterior, camerele de supraveghere, de această dată din interiorul restaurantului, au surprins-o pe Ksenia Sobchak grăbindu-se spre bărbatul bătut măr de către soțul său.

Ksenia Sobchak a publicat zilele trecute o poză cu sens profund, în care apare în ipostaza personajului Anna Karenina.

Sursa: ria.ru

Vezi și: Ksenia Sobchak divorțează? Aceasta ar fi petrecut noaptea dintre ani cu presupusul amant (Foto)