De câteva săptămâni în presa din Rusia circulă zvonuri precum că cei doi ar fi în prag de divorț. Uite că acum, mass-media anunță că prezentatoarea Ksenia Borodina a depus actele la divorț.

Acum câteva săptămâni, urmăritorii prezentatoarei au observat că aceasta nu mai publicase de vreme bună imagini cu soțul său. Până și Ksenia a dat de înțeles în InstaStories că ar avea probleme personale, dar despre care încă nu era gata să vorbească. Ulterior, în presa din Rusia au apărut zvonuri că soțul vedetei, Kurban Omarov ar fi înșelat-o pe aceasta cu o fostă participantă a show-ului DOM-2. Mai mult de atât, acesta ar fi fost observat de mai multe ori în compania altor femei, informații pe care le-a negat, deși au apărut imagini în presă.

Nu se știe când s-a produs ruptura dintre cei doi, însă ultimele imagini publicate de vedetă, în care apare alături de soțul său, au fost distribuite în aprilie. Este vorba despre un colaj video peste care a fost pusă o melodie compusă special și dedicată familiei lor. Ultima postare publicată de Kurban, în care apare Ksenia, a fost făcută, la fel, la mijlocul lui aprilie.

Cuplul a mai fost și anterior la un pas de divorț. Motivul fiind același – infidelitatea bărbatului. Vedeta însă a reușit să treacă peste adulter, până în prezent.

Niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat până în prezent informațiile privind divorțul. Ksenia și Kurban s-au căsătorit pe 3 iulie 2015, iar pe 22 decembrie, a aceluiași an, a venit pe lume fiica lor, Teona. Cei doi mai au copii din relațiile anterioare.