Luna trecută, la Festivalul de la Veneția a avut loc premiera mondială a filmului  „Spencer”, cu Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana. Acum, o atenție sporită este îndreptată asupra actriței – unii au apreciat deja munca ei, însă alții au criticat-o. 

Stewart a oferit revistei „Entertainment”, un interviu. Aceasta a recunoscut că a acceptat să joace în film chiar înainte de a citi scenariul. 

„M-am gândit: dacă voi renunța, cine voi fi în acest caz? Cu siguranță m-aș fi simțit o lașă. Eu nu sunt din Marea Britanie, nu am legături cu familia regală. Așa că pentru mine a fost totul nou, însă am putut să o simt pe prințesa Diana în așa fel, încât să mă comport cumva instinctiv”, a spus Stewart.

Citește și: Primele imagini cu actrița Kristen Steward în rolul prințesei Diana. Ai văzut deja trailerul? (Video)

Filmul descrie evenimentele care au avut loc în timpul sărbătorilor de Crăciun din 1991. Iar în timp ce familia regală sărbătorea, prințesa Diana a decis să divorțeze de prințul Charles.

În timpul filmărilor, actrița a mai lucrat cu un antrenor de dialecte, pentru a obține o pronunție și o intonație britanică precum la prințesa Diana. Și se pare că s-a descurcat perfect. 

Stewart recunoaște că a trăit emoții speciale în timpul filmărilor.

„A fost ceva special, pur și simplu am fost „ea” în acele șase luni. Am simțit energie. Și dacă oamenii spun că nu a fost o reîncarnare perfectă, nu mă deranjează”, a remarcat actrița.


Actrița a spus că nu are probleme cu critica în ceea ce ține filmul. Și a recunoscut că, de acum va avea o abordare diferită, atunci când își va alege proiectele. 

„Obișnuiam să ignor valoarea proiectelor. M-am gândit: „Voi face orice”. Și, sincer, este bine că asta deja e în trecut. Cred că de acum înainte voi fi mai atentă. Vreau ceva productiv și cu experiență, nu neapărat ceva popular”, a mai spus vedeta.

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: