Este deja un model XXL faimos, cu importante contracte semnate şi mare căutare în lumea fashion, însă nu putem să nu ne mirăm de dezinvoltura cu care îşi etalează trupul voluptuos într-o lume care admiră şi promovează doar siluetele filiforme.

Potrivit okmagazine.ro, Ashley tocmai ce a terminat de realizat un pictor sexy pe plaja din Malibu. E unul dintre multele shooting-uri la care participă cu brio şi în care îşi afişează formele rotunjoare fără să-i pese de comentariile maliţioase inerente.

De fapt, Graham se bucură de asemenea succes în fashion încât, în seara aceasta, va participa la Festivalul anual Vogue, în care va vorbi despre experienţa ei profesională din industria modelling-ului.

De asemenea, frumosul model – care a apărut în cel mai recent număr Vogue – va aborda, în timpul discuţiilor la care a fost invitată să ia parte, şi un subiect drag ei – felul cum a reuşit să schimbe standardele frumuseţii în societate.

Da, Ashley Graham este uşor supraponderală, dar plesneşte de sănătate şi arată super sexy în tot acest timp! Iar imaginile de mai jos sunt dovada acestui lucru!

 

Vezi şi: Piesă nouă și sesiune foto îndrăzneaţă. La cei 17 ani, nepoata Sofiei Rotaru se lansează în showbiz (Audio)