Când ai admiri pozele ai senzația că și-a petrecut tot timpul în sala de sport, dar lucrurile nu stau chiar așa. Sophie Guidolin a devenit antrenoare după ce a trebuit să scape de kilogramele în plus adunate în timpul a patru sarcini. 

Concurentă în cadrul concursurilor de bikini și antrenor personal, Sophie povestește că atunci când a rămas însărcinată și a plecat de acasă, s-a îngrășat cu 30 de kilograme, din cauza unei combinații de alegeri slabe din punct de vedere nutrițional și cumpărături nu tocmai inspirate.


În cadrul unui interviu pentru Women’s Health, Sophie a mărturisit cum a reușit să scape de cele 30 de kilograme în plus. „Îmi era rușine când eram la sală și nu aveam nicio idee despre cum ar treui să mă antrenez, atunci când am început. Aveam umeri masivi și șolduri modelate, pentru că aceste erau singurele părți ale corpului pe care știam să le lucrez”, a spus aceasta. Sophie a mai povestit că atunci când a început să meargă la sală petrecea ore în șir pe banda de alergat și mânca foarte puțin, în speranța că va slăbi.
În momentul în care a început să folosească greutățile în mod corespunzător și să urmărească macronutrienții pe care îi consumă – cantitățile de proteine, carbohidrați și grăsime din alimentele consumate, rezultatele au început să apară.

Am realizat că pot să mănânc ce mâncare vreau și totuși să obțin corpul fizic pe care mi-l doresc. A fost ca un truc magic – deodată, exercițile s-au transformat dintr-o corvoadă într-o pasiune și puteam să mănânc tot ce voiam.”, mai spune Sophie.

Sursa foto: Instagram.com