Am provocat-o recent pe Katy Rain la un interviu de la distanță LIVE, în care am discutat despre ce și cum face ea pe timp de pandemie. Artista ne-a povestit cum și-a încropit acasă un mini-studiou, ajutată de fiul ei Victoraș, când i-a venit ideea discuțiilor live cu diverși oameni din muzică, în special de peste Prut și ce planuri și-a croit pentru acest 2020.

„Nu am stat mult să mă gândesc că s-a năruit lumea, chiar dacă aveam un concert planificat la final de martie și trebuia să încep deja repetițiile pentru el… așa a fost să fie și cred sincer că situația în care s-a pomenit toată lumea ne va face să medităm mai mult, să punem în față alte valori decât cele materiale. Am făcut un fel de mișto cu „Imn de stat acasă” și chiar mi-a plăcut ce a ieșit. Pe lângă asta mai scris în această perioadă, dar am și socializat de la distanță, deși recunosc că îmi lipsesc mult întâlnirile face to face cu prietenii. Fac aceste discuții online live mai mult pentru socializare și mă bucur mult că lumea dă curs invitației mele”, ne-a spus Katy în cadrul interviului.

Artista a mai dezvăluit că lucrează acum la un duet, provocată fiind de interpretul Ilia Sorocean. Piesa va fi una în limba rusă – „Cistâi Wiskey”, iar pentru ea, cei doi deja au filmat și un videoclip. În exclusivitate am beneficiat de câteva imagini de la filmările care au avut loc aseară… piesa promite să fie foarte fierbinte.

Vezi și: Să-l cunoaștem pe Dan Bittman din versurile pe care le cântă! Iată ce i-a povestit artistul lui Katy Rain (Video)

Foto: Katy Rain