„Nu m-am gândit niciodată că o să ajung cântăreț”, „am fost un copil alintat” – sunt doar câteva dintre declarațiile lui Dan Bittman pe care le-a făcut într-un live pe Facebook organizat de Katy Rain. Interpreta și-a propus să-l cunoască mai de aproape pe solistul trupei „Holograf”, vezi mai jos ce i-a ieșit.

Katy Rain a organizat un interviu Live pe Facebook  în care și-a propus să-l cunoască pe Dan Bittman, din versurile pe care le cântă. Acesta a acceptat provocarea, și în jur de 40 de minute a povestit detalii despre viața sa, care într-o oarecare măsură a fost reflectată și în versurile pieselor muzicale.

Katy, i-a propus lui Dan spre discuție câteva versuri, iar acesta le-a explicat cu mare drag.

„N-am iubit pe nimeni așa cum te-am iubit pe tine” – „Piesa e scrisă acum mulți ani, când internetul nu era atât de puternic și când puteai să-ți exprimi sentimentele și stările, pur și simplu. Și de aia e poate mai impresionabilă acuma. E o declarație de dragoste pe care o faci cuiva atunci când chiar simți că merită lucrul acesta și merită să-l faci fără să te gândești la consecințe. Eu mi-am pus viața practic în cântece. Multe dintre cântecele pe care le-am compus eu și colegii mei din „Holograf” sunt din viața mea reală, din viața noastră reală”, a comentat artistul.

„Ți-am dat un inel”„E o poveste tristă acolo, trebuia să fie o piesă tristă, care s-a transformat într-o piesă foarte veselă și toată lumea o pune la nunți ca și piesă laitmotiv. Inițial, ca istorie, ea e plecată de la faptul că am dat cuiva la un moment dat un inel cu care chiar doream să mă căsătoresc și l-a pierdut. Nu s-a mai ales nimica din treaba aia. Este piesă în care mama copiilor mei, celor trei băieți, apare în clip când era gravidă cu primul băiat… e așa un moment care-mi aduce aminte de începuturi. Atunci Alex, băiatul meu cel mare era în burta mamei lui, deci o piesă care are uite 20 de ani deja”, zice el.

„O lumină care-ți umple sufletul când viața te-a trădat”„E un drum pe care l-am avut în viață, e un pod peste o apă, peste care trebuie să trec. E un loc care mă așteaptă și un drum pe care trebuie să merg. E destinul, drumul nostru, pe care trebuie să mergem. Nu știu sigur ce trebuie să aflu sau dacă o să găsesc acel loc vreodată, dar merg pe acest drum, și, trebuie să merg înainte, nu am încotro”, povestește Dan.

„Și băieții plâng câteodată” – „Chiar și fiul meu cel mare (mic pe atunci) mă făcea să plâng câteodată pentru că apăruse fratele lui mijlociu și el credea că nu-l mai iubesc, iar eu nu știam cum să-i zic că nu-i adevărat. Nu știam cum să-i vorbesc atunci și nebuneam de nervi”, își amintește artistul.

„Banii vorbesc” – „Asta era de fapt noua lume, după revoluția din 1989 de la noi, din România, o lume în care banii vorbesc și fără bani nu poți să faci nimic din păcate, poți să cumperi orice. Inclusiv oameni, sufletul lor și așa mai departe, și, nu e foarte veselă situația”, povestește Dan.

Mai jos, poți vedea integral interviul live pe care l-a organizat Katy Rain împreună cu Dan Bittman.

Sursa: Facebook & Youtube

Distribuie articolul: