Katy Black, mamă a doi copii și influencera cu peste 380 de mii de urmăritori, a mărturisit pe profilul de Instagram că valorile ei s-au schimbat, în timp. Katy a crescut și s-a maturizat, alături de familia ei, vezi ce i s-a schimbat în viața și ce promovează acum. 

Încă cu 6 ani în urmă, influencera și-a început drumul ca vlogger, pe canalul de YouTube, acum este cu totul altă Katy, care s-a maturizat frumos și elegant. Nu mai este cea de cândva.


„Eram în perioada adolescenței, când frumusețea, distracțiile, noile cunoștințe și dezvoltarea personală erau pe primul loc. Acum, însă, privesc acele amintiri și conștientizez că deja NU MAI SUNT KATY BLACK DE CÂNDVA. Valorile mi s-au schimbat.”, a scris aceasta în postarea sa pe Instagram.

Tânăra mamă acum promovează cu totul alte lucruri: familia și copii sunt în prim plan. Totuși, chiar dacă are doi copii și un soț iubitor, ea nu uită de sine, se îngrijește și arată bine de fiecare dată, nu contează dacă e acasă sau la vreun eveniment. E pasionată de machiaj și de second hand.„Acum Katy Black este despre: ce înseamnă a fi soție, construirea unei relații armonioase în familie, rolul de a fi mamă, educația copiilor, relația dintre părinți și copil, dezvoltarea personală, make up și îngrijirea personală”, a mai scris influencera. 

Pe pagina ei personală, Katy împărtășește situațiile din viața ei, gândurile personale, experiențele și lecțiile de viață.

Distribuie articolul: