Katy Black a fost invitata podcastului Mai întreb o dată, unde a povestit despre cum este să fii mamă a patru copii la doar 25 de ani. Despre problemele maternității, dar și despre critica societății în adresa sa și familiei sale. 

Katy a menționat că tot timpul a visat la o familie mare cu mulți copii. Anterior, Katy își dorea 7 copii, ca mai apoi să-și schimbe părerea.

Poziția este că acesta este ultimul copil. Eu cred deja că rolul ca mamă, cetățean l-am îndeplinit, acum este prioritar să-i pun pe picioare pe toți patru.

Din cauza că sarcina cu ultimul fiu a venit prea brusc și rapid, Katy a simțit că organismul ei nu mai face față încă sarcinilor și ulterior nașterilor. Astfel, au decis împreună cu soțul că aceasta va fi ultima sarcină și ultimul copil.

Nu era planificat. Organismul meu era deja silit de 3 nașteri, nopți nedormite, lipsa de vitamine. A fost o sarcină foarte grea, toate analizele arătau că duc lipsă de vitamine. Părul cădea, dinții mă dureau, spatele, eu mă simțeam ca o babă.

Katy menționează că maternitatea este destul de grea și fizic, dar și emoțional. Atunci când toți copii au nevoie de ceva, Katy recunoaște că uneori nu face față. Însă, nu neagă faptul că după câțiva ani nu-și va schimba părerea și își va dori din nou un copil.

Viața sa, modul de trai și de gândire a fost mereu criticat de societate. Katy simte mereu influența comentariilor negative și chiar a urei.

Știu ca mulți vor ca Instagramul să dispară.  Recunosc că venitul de bază este el meu și este datorită internetului. Eu pot merge în magazin să cumpăr orice fără să mă uit la preț.

Blogherița spune că de ură și comentariile negative ea se apără și uneori nici nu acordă atenție, însă mesajele negative despre copii și în adresa lor o dor cel mai mult.

Țin minte un comentariu la primul meu copil, Eugen. După ceva timp de la naștere mi-au scris că „era mai bine să nasc un Down, „el arată sănătos dar este Down”.

Tânăra este de părere că toate mesajele negative vin din invidie. Sunt invidioși că are un bărbat bun, o soacră înțelegătoare și mereu săritoare la nevoie și deja privește tot calm si la rece.

 

 

 

Distribuie articolul: