Kate Winslet  a dezvăluit, recent, motivul pentru care a acceptat să apară în scenele explicite de sex din filmul „Ammonite”, care va fi lansat luna viitoare. „Am fost chiar mândră să-mi arăt corpul de 40 și ceva de ani, după ce am născut”, a explicat actrița nominalizată de șase ori la premiile Oscar.

Cu siguranță, performanța lui Kate Winslet din filmul „Ammonite” nu va trece neobservată. Filmul spune povestea de dragoste dintre două lesbiene, interpretate de Kate Winslet (44 de ani) și Saoirse Ronan (26 de ani).

Nominalizată de șase ori la premiile Oscar și deținătoarea unei statuete pentru rolul din „Cititorul”, Kate este foarte mândră nu doar de faptul că și-a arătat corpul gol, de 40 și ceva de ani, trecut prin experiența a trei sarcini, dar și de fiecare scenă de sex care a fost inclusă în film.

Acțiunea filmului se petrece în Anglia în anul 1840. Mary Anning, o căutătoare de fosile, are o relație cu o femeie măritată. Winslet a dezvăluit că scenele de sex au reprezentat o adevărată provocare pentru regizorul Francis Lee, motiv pentru care cele două protagoniste au preluat controlul.

„I-am spus: ascultă, lasă-ne pe noi să ne descurcăm cu asta. Și am făcut-o”, a mărturisit Kate.

Cele două actrițe au pregătit totul cu multă grijă la detalii. „Vom începe aici. Vom continua cu sărutările, sânii, apoi cobori acolo, apoi faci asta, apoi urci aici. Adică am stabilit toate detaliile scenei, astfel încât să facem ceva care să susțină povestea”, a explicat actrița de 44 de ani.

De-a lungul carierei sale, Kate Winslet a jucat în multe scene fierbinți. În 2008, a câștigat un Oscar pentru rolul din „The Reader”, în care a jucat o fostă paznică care a sedus un adolescent. Filmările au fost chiar amânate pentru o vreme, deoarece colegul lui Kate, David Cross, la acea vreme, avea 17 ani. Și doar când avea 18 ani, a jucat alături de Winslet în scene +18.

Potrivit actriței, interesul publicului este deosebit de mare anume pentru scenele de sex din filmul „Ammonite”.

„Ceea ce m-a uimit foarte mult, este că oamenii se focusează mai mult la scenele de iubire din film, însă doar pentru că în aceste scene sunt două femei. Și cu sinceritate, vreau să spun că niciodată nu mi s-au acordat atâtea întrebări despre scenele de sex heterosexuale, care în cariera mea au fost foarte multe”, a mărturisit Kate, actriță.

Mai mult, Winslet a avut grijă să nu slăbească vreun kilogram în timpul filmărilor, pentru un plus de autenticitate. „Am avut grijă să nu slăbesc – lucru care mi se întâmplă foarte des în timpul filmărilor. Nu-mi place să vorbesc despre greutate, dar o voi face doar în acest context. A fost un efort conștient din partea mea, să nu mă schimb doar pentru că urma să apar goală. Dimpotrivă!”

Kate Winslet are trei copii – Mia (19 ani), cu primul ei soț, Jim Threapleton, Joe (16 ani), cu cel de-al doilea soț, regizorul Sam Mendes, și Bear (6 ani), cu actualul ei soț, Edward Abel Smith

Sursa: spletnik.ru, click.ro

Autoare: Micaela Nemîchin, stagiară

Distribuie articolul: