După ultimele apariții în care arăta vizibil obosită și afectată de programul încărcat și de cea de-a treia sarcina, Kate Middleton și-a luat revanșa vineri seara la gala Royal Variety Performance în Londra.

Însoțită de Prințul William, ducesa a fost de-a dreptul fabuloasă și a uimit pe toată lumea cu buna dispoziție, căci a râs toată seara, dar și cu ținuta impresionantă pe care a purtat-o, strălucitoare din cap până în picioare.

A fost o gală elegantă, iar hainele de seara au fost vedetele pe covorul roșu. Însărcinată în patru luni, Kate a fost răvășitoare într-o rochie albastru serenity, brodată toată cu pietre strălucitoare. A arătat incredibil, cu machiajul simplu și părul aranjat în bucle lejere, dar piesa de rezistență a fost cu siguranță rochia lungă creată special pentru ea de designerul Jenny Packham, o rochie care i-a scos în evidență burtica de gravidă tot mai conturată.

Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Palladium din capitala Marii Britanii, iar Ducesa și Ducele de Cambridge au fost în centrul atenției.

Kate a furat toate privirile și chiar a socializat cu invitații, a zâmbit toată noaptea și a primit un superb buchet de flori. Desigur, nu au lipsit pantofii cu toc și nici clutch-ul, un model de geantă de seara de care Kate nu se dezlipește, renunțând la majoritatea bijuteriilor, căci însăși rochia era o bijuterie.

A adăugat doar o pereche discretă de cercei și inelul de logodnă pe care nu îl scoate de pe deget. La brațul soțului său, Prințul William, îmbrăcat într-un costum negru elegant și cu papion, Kate a întors toate privirile.

Vezi și:  Kate Middleton – elegantă și rafinată la o gală caritabilă! Burtica ei de gravidă prinde contur (Foto)

Distribuie articolul: