Kate Middleton se pare că a trecut peste acea perioadă mai dificilă de la începutul sarcinii, căci începe să-și reia îndatoririle regale și să participe la cât mai multe evenimente oficiale. Aseară, Ducesa de Cambridge a fost în centrul atenției la o gală caritabilă în Londra.

A întors toate privirile la Gala organizată la Kensington Palace. Kate a îmbrăcat o superbă rochie lungă, neagră, care s-a mulat perfect pe burtica de gravidă ce începe să prindă contur. A fost elegantă într-o ținută din dantelă fină creată de Diane von Furstenberg Zarita, o piesă veche în garderoba soției Prințului William, recunoscută pentru faptul că îi place să-și recicleze ținutele.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 7: Catherine, Duchess of Cambridge arrives at the 2017 Gala Dinner for The Anna Freud National Centre for Children and Families (AFNCCF) at Kensington Palace on November 7, 2017 in London, England. (Photo by Frank Augstein - WPA Pool/Getty Images)

A mai purtat această rochie în 2014 în timpul sarcinii cu prințesa Charlotte. Să fie ăsta un semn că următorul copil va fi tot o fetiță?461D945100000578-5058895-image-m-64_1510090459946

Perioada gravidității o face pe Kate să fie și mai strălucitoare, iar în această rochie superbă, accesorizată cu cercei și o brățară cu diamante, dar și cu o broșă în formă de mac, a atras toate privirile.

Mai mult de atât, burta de gravidă este tot mai proeminentă, iar rochia mulată i-a evidențiat formele. Coincidență sau nu, iubita Prințului Harry, Meghan Markle, a purtat și ea această rochie în varianta scurtă, semn că cele două au multe în comun, inclusiv gustul pentru aceleași haine.

The Duchess Of Cambridge Attends The Anna Freud National Centre Gala Dinner

Încă de la anunțul sarcinii, Kate a îmbrăcat ținute deosebite la evenimentele la care a participat, dar cea mai recentă apariție a sa le-a întrecut pe toate.

Citește și: Veste neașteptată! Ce propunere i-a făcut lui Kate Middelton iubita Prințului Harry

Distribuie articolul: