Sunt multe vedete, staruri de la Hollywood și mulți reprezentanți ai showbizului cu care Kate Middleton s-a întâlnit de când este Ducesă. Cu toate acestea, cine este vedeta pe care aceasta o admiră cel mai mult, nu prea se cunoștea, iar acum că nu mai este un secret, dezvăluirea ar putea să te surprindă.

Ieri Ducii de Cambridge au organizat o întâlnire video cu elevii școlii „Casterton Primary Academy”, iar în timpul discuțiilor în care s-au implicat, unul dintre copii a întrebat-o pe ducesă despre vedeta ei preferată. Kate a oferit un nume, dar în același timp a recunoscut că alegerea ei a fost influențată de fiul ei, Prințul George.

„Ducesa a spus că Prințul George a urmărit multe lucrări semnate de David Attenborough, astfel de lucrări precum este serialul „The Blue Planet”, deci cred că anume el este”, a spus directorul executiv de la Pendle Education Trust.

David Attenborough, în vârstă de 93 de ani, este un celebru prezentator TV și naturalist. Kate Middleton s-a întâlnit cu el de mai multe ori, inclusiv în luna septembrie a anului trecut la ceremonia lansării unei nave de cercetare, denumită în cinstea lui.

Attenborough a interacționat în repetate rânduri cu alți membri ai familiei regale. Astfel, anul trecut la Forumul Economic Mondial, prințul William l-a intervievat, iar prințul Charles, împreună cu fiii săi și un prezentator TV, au participat la premiera seialului „Our Planet” care a avut loc la Muzeul de Istorie Naturală din Londra.

Sursa: Spletnik.ru