Kate Middleton a bifat o nouă ieșire în public. De acestă data Ducesa a vizitat un camping universitar. Bineînețeles, că noi i-am analizat minuțios ținuta. Da, Kate știe cum să surprindă, doar că de această dată nu a fost neapărat spectaculoasă ci mai debrabă ne-a surprins cu o rochie destul de modestă. 

Ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie Zara de doar 100 de roni, scrie okmagazine.ro, ceea ce ar însemna că în valuta noastră această rochie costă în jur de 400 de lei.

Rochia e una cadrilată, care aminteşte de uniformele şcolare. Kate este dovada vie că dacă ai stil şi atitudine, nu trebuie să porţi haine de mii de euro. Şi cât de frumos şi elegant poartă această rochie. Este drept, la pantofi nu face niciodată rabat de la calitate. Iar la această ţinută, a asortat o pereche de pantofi stiletto argintii de la casa Hugo Boss.

Totuși, noi avem o întrebare? Oare nu e prea „bătrânicioasă” această rochie pentru vârsta ei? Desigur, Kate are un protocol vestimentar pe care trebuie să îl respecte, dar chiar și așa poate crea ținute spectaculoase – să ne amintim de apariția la premiera filmului „Bond 25 (No Time to Die)”.

Vezi și: Ca o zeiță! Kate Middleton, apariție de senzație la un eveniment monden (Video)

Voi că părere aveți de acestă rochie?

Kate Middleton a vizitat University College London, întrucât se implică într-un proiect studiu cu tema „Copiii lui 2020”. În acest studiu vor fi cooptaţi numeroşi specialişti şi va releva starea fizică şi mentală a copiilor în aceste vremuri delicate. Este vorba de un nou studiu reprezentativ la nivel naţional, lansat în Anglia, şi care îşi propune să urmărească dezvoltarea copiilor de la 9 luni până la 5 ani.

Distribuie articolul: