În seara zilei de 28 septembrie a avut loc premiera celui mai recent film din seria James Bond 007: No Time To Die, care este și cel de-al 25-lea la număr. Pentru că este un film britanic devenit cult, cu această ocazie specială a fost organizat un eveniment grandios, iar printre invitații de onoare s-au regăsit Kate Middleton și Prințul William, alături de Ducii de Cornwall, Camila Parker și Prințul Charles.

Numeroase vedete britanice (și nu doar) au fost prezente la lansare, însă cea mai spectaculoasă apariție a fost, cu desăvârșire, cea a Ducesei de Cambridge.

Cuplul regal, format din Kate Middleton și Prințul William și-a făcut apariția pe covorul roșu de la London Albert Hall, din Londra, și a captat imediat atenția tuturor. Dacă nepotul Reginei Elisabeta a fost îmbrăcat într-un costum tuxedo negru cu cămașă albă, papion și pantofi în aceeași nuanță, atunci soția acestuia a strălucit la propriu și la figurat.

 

Kate Middleton a optat pentru un look glam modern și a purtat o ținută marca Jenny Packham, aceasta fiind una dintre designerele ei preferate. Rochia lungă, acoperită cu paiete și cristale în nuanțe aurii, cu capă până în pământ și umeri grafici, i-a venit ca turnată ducesei. Aceasta și-a asortat ținuta cu pantofi nude Aquaruzza, cercei rotunzi O’nitaa și inelul de logodnă cu safir albastru primit în dar de la soțul său, bijuteria fiind moștenită de la Prințesa Diana.

Coafura potrivită și un machiaj discret cu accentul pe ochi, i-au completat look-ul de zeiță.

Această apariție este cu atât mai specială cu cât Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana (nu doar purtând inelul acesteia). Rochia Ducesei este foarte similară cu cea purtată de regretata Lady Di în anul 1985, tot la premiera unui film din seria Bond – „A View To A Kill”.

Nu putem să nu remarcăm că Prințul William îi tot arunca priviri de admirație, cei doi fiind numai zâmbet întreaga seară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

Membrii familiei regale n-au ezitat să socializeze cu vedetele prezente la premieră, printre care atât actorii și echipa de producție a peliculei, cum ar fi Daniel Craig, Lea Seydoux, cât și cu artiști precum Billie Eilish și fratele ei Finneas, muzica acestora regăsindu-se pe coloana sonoră a filmului.

Foto/video: Instagram / JustJared, People