Kate Middleton și Prințul William au realizat prima lor vizită oficială, după sărbătorile de iarnă. Iar ceea ce a captat cel mai mult atenția, în contextul acestei vizite, a fost… ținuta Ducesei! De ce a atras toate privirile, află mai jos.

Ducii de Cambridge au mers în orașul Bradford, unde au stat aproape o zi întreagă și au reușit să viziteze mai multe destinații.

Spre sfârșitul zilei, Kate Middleton și Prințul William au intrat într-un restaurant local pakistanez și anume „MyLahore”. Este un local pe care cuplul regal dorea să-l viziteze de ceva vreme, mai cu seamă după finalizarea turneului lor regal în Pakistan.

Tot personalul restaurantului era clar pregătit pentru întâlnirea cu ducii. Iar când au ajuns Kate și William, aceștia le-au propus să pregătească împreună o băutură tradițională indiană pe bază de iaurt, fructe și gheață. Cuplul a acceptat cu mare plăcere provocarea, iar apoi a servit toți vizitatorii restaurantului cu băutura preparată de ei.

Și ducesele poartă rochii din mass – market

Totuși, ceea ce a surprins cel mai mult a fost, indubitabil, ținuta lui Kate Middleton. După ce a pășit pragul restaurantului aceasta și-a dat jos paltonul marca „Alexander McQueen” și a rămas în rochia de la… „Zara” – un reprezentant veritabil al brandurilor din mass-market. Rochia în carouri a fost completată cu o pereche de pantofi din piele întoarsă și, per ansamblu, Kate a obținut o ținută foarte elegantă.

Sursa: Spletnik.ru