Feminine și rafinate, rochiile sunt piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Ele pot fi purtate în orice sezon, iar unele modele avantajează orice tip de siluetă.

Atunci când alegi o rochie, trebuie să ții cont de preferințele tale, de materiale, de formă, de evenimentul pentru care o alegi sau de stilul care te avantajează. Da, e adevărat, toate aceste criterii pot fi copleșitoare. Tocmai de aceea ți-am pregătit o listă cu cinci modele de rochii pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă.

Rochia midi, piesa versatilă a garderobei

Acest tip de rochii midi casual sunt esențiale în garderoba oricărei femei, deoarece sunt conservatoare, dar, totodată, feminine. Ele pot fi purtate la orice ocazie fie că vorbim de birou, fie de întâlniri, fie de ieșiri cu prietenii. În plus, acest tip de rochii avantajează orice tip de siluetă. Datorită croiului drept, se asortează perfect cu un blazer, dacă le purtăm la birou, cu o geacă de piele și o pereche de bocanci, dacă ieșim cu prietenii, sau cu o pereche de stiletto și bijuterii prețioase, dacă ieșim la o întâlnire seara.

Rochia neagră, piesa de rezistență a garderobei

Este de la sine înțeles că fiecare femeie are nevoie de o rochie neagră în dulapul ei. Negrul este un combo, fără îndoială, pentru o ținută șic și foarte ușor de aranjat în funcție de orice ocazie, cum ar fi o cină sau un cocktail. În funcție de croiala și de stilul pe care îl alegi, acesta este o piesă versatilă pe care o poți purta cu ușurință atât ziua, cât și seara. Ziua, la birou, se asortează perfect cu un sacou sau cu un blazer, iar seara este de ajuns să-ți pui o pereche de pantofi cu toc și un ruj roșu. În principiu, atunci când alegi o rochie neagră, ar fi de preferat să aibă un croi simplu, clasic pentru a o putea purta în toate sezoanele.

Distribuie articolul: