Kate Middleton a surprins audiența de la un eveniment organizat chiar de ea, în Ajunul Crăciunului. Ducesa de Cambridge și-a dorit să participe activ la eveniment și a făcut un gest care a reprezentat o premieră. Soția Prințului William a cântat la pian, pentru prima dată în public, iar audiența a fost cucerită. 

Ducesa de Cambridge a organizat un recital dedicat celor care au avut de suferit din cauza virusului Covid-19 și a oferit un moment plin de emoție. Kate Middleton a cântat pentru prima oară la pian și l-a acompaniat pe cântărețul Tom Walker. Momentul s-a desfășurat în Catedrala Westminster, iar melodia interpretată de cei doi s-a intitulat „Pentru cei care nu pot fi aici”, fiind un tribut pentru victimele pandemiei.

„Pandemia ne-a arătat cât de important este să fim împreună. Perioada de izolare față de cei dragi este pur și simplu sfâșietoare. Am pierdut persoane pe care le-am iubit, am văzut oameni din prima linie muncind sub presiune teribilă și am experimentat izolarea dureroasă. Însă am văzut și solidaritate pentru cei care au cea mai mare nevoie de ea” a transmis recent Ducesa de Cambridge.

Momentul poate fi văzut în acest filmuleț: 

Distribuie articolul: